netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Administrativ Assistent

Vi söker en engagerad Administrativ Assistant till en varierande och intressant tjänst i en kreativ miljö. Som assistent kommer du att ha en viktig och uppskattad roll inom vår enhet Fiberline Technology Unit. Tjänsten tillhör Sales men den kommer att omfatta arbete även mot andra avdelningar.

Som assistent kommer du att arbeta med administrativa uppgifter som stöd för avdelningschef och gruppchefer, men även för avdelningarna som helhet. Du hanterar bl.a. den allmänna administrationen, dokumenthantering, kontorsfrågor och fakturahantering, du hjälper även till att utveckla rutiner för en effektiv organisation och bra arbetsplats. I tjänsten ingår även att administrera resebokningar, visumhantering och reseräkningar. Vi är en arbetsplats med frekventa besök av kunder från i stort sett hela världen. Att vara behjälplig i samband med kundbesök är också en del av rollen som assistent.

För att lyckas bra och trivas i rollen bör du ha god samarbetsförmåga, trivas med att ta eget ansvar och arbeta proaktivt och effektivt. Du tycker om att ge service, uppmärksammar behov och tar initiativ till lösningar.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift är en förutsättning. Du har god datorvana och behärskar Officepaketet väl. Som person är du prestigelös, serviceinriktad och strukturerad med stor kommunikativ förmåga. Du är initiativrik och öppen för att hjälpa kollegor och övriga personer i din omgivning på ett professionellt sätt. Du har en god förmåga och vilja att anpassa dig efter situation och person, och du bidrar till den positiva företagskulturen. Du är van att arbeta mot deadlines och ser detaljer samtidigt som du ser helheten.

Som anställd på Valmet får du tillgång till en flora av förmåner så som till exempel friskvårdstimme, friskvårdsbidrag, kompetensutveckling och flexibla arbetstider. Vi investerar i att utveckla vår personal, speciellt vad gäller ledarskap, välbefinnande och hållbarhet.

I den här rollen rapporterar du till Riitta Inkinen, riitta.inkinen@valmet.com, tel: 070-320 10 76, som du också kan vända dig till för mer information om tjänsten.

Om du vill uppdatera dig på rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Maria Nordin, HR Manager, tel: 060-165590.  

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, men inte senare än den 20 januari.   

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together.  We have more than 14 000 professionals around the world. We are the leading global developer and supplier of technologies, automation, and services for the pulp, paper, and energy industries.   

Our commitment to moving our customers' performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how, and above all teamwork. 

Join the team! www.valmet.com/careers 

Administrativ Assistent

Företag Valmet AB
Ort
Utgår

2022-01-20

Ansök nu

Dela detta jobb