netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Administrativ stjärna för uppdrag till bolag i city!

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-02-22

Ansök nu

Administrativ stjärna för uppdrag till bolag i city!

Har du några års erfarenhet från en administrativ roll och vill arbeta i en familjär och dynamisk miljö?

Till vår kund som sitter i centrala Stockholm söker vi dig som brinner för administrativ support och dig som har en förmåga att frigöra tid för andra!

Arbetsuppgifter

Vår kund är i en utvecklingsfas och behöver din support i olika administrativa uppgifter under en period med större förankringsprojekt. Detta är en bred roll där du bland annat samordnar möten, beställer luncher och fika, deltar i möten och skriver minnesanteckningar. Rollen är av koordinerande karaktär och du kommer även arbeta en del i kommunikation mot kund.

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare arbetat några år med administrativa och koordinerande arbetsuppgifter. För att bli framgångsrik i denna tror vi att du är en strukturerad person som gillar att supportera andra, du driver ditt eget arbete framåt och är en positiv team player!

Vi erbjuder

Detta är en spännande roll för dig som älskar administration! Vår kund befinner dig i en spännande bransch och arbetar framför allt med tester och certifiering av personal inom finansbranschen – de gör stor skillnad för att säkerställa kompetensen hos våra finansiella rådgivare!

I denna roll kommer du att vara konsult via oss på Jurek Talents men arbeta hos vår kund som sitter i Stockholm City. Uppdraget kommer initialt pågå i 6 månader, med chans till förlängning, där vi önskar start i mitten av januari. Har du frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

Om oss!

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management, och vår grundinställning är enkel. Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga rekrytering och bemanningstjänst. För det krävs det att våra konsulter och kandidater är de bästa möjliga på marknaden. Därför ställer vi höga krav på såväl konsulter som kandidater, men i gengäld erbjuder vi också bland Sveriges allra bästa möjligheter till roliga, utvecklande och lönsamma uppdrag och anställningar för alla inom vårt nätverk. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag.

Dela detta jobb

logga
Administrativ stjärna för uppdrag till bolag i city!

Jurek