netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Administratör till enheten för kontorsservice på Länsförsäkringar Skåne

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-01-28

Ansök nu

Administratör till enheten för kontorsservice på Länsförsäkringar Skåne

Länsförsäkringar Skåne är lite annorlunda. De ägs nämligen av sina kunder. Varje gång de har kontakt med en kund så pratar de också med en av sina ägare. Detta ställer lite högre krav än vanligt, men det är också det som gör det så roligt. Nu söker Länsförsäkringar Skåne en administratör på deltid till enheten för kontorsservice. Vi söker dig som har ett sinne för service och fallenhet för administration samt uppskattar ett rörligt arbete!

Om tjänsten

Enheten kontorsservice ger service och stöd inom internservice och enklare vaktmästeritjänster till Länsförsäkringar Skåne, dess dotterbolag samt franchisetagare. Som administratör förser du dina beställare med kvalitetsleveranser präglade av hög servicegrad. Arbetet är dels rent administrativt men en stor del av arbetstiden ägnas åt att hantera ärenden eller beställningar på olika avdelningar eller på någon av våra 6 kundmötesplatser i Skåne.

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer att vara anställd hos Academic Work och arbeta som konsult hos Länsförsäkringar Skåne. Uppdraget löper med start omgående fram till 30 april 2022, med chans till förlängning under främst sommarsemestrar 2022.

Start och upplärning sker enligt överenskommelse. Detta är en deltidstjänst om 50%, arbetstiden är förlagd måndag till fredag 08.00-12:00 på Länsförsäkringar Skånes huvudkontor i Malmö.

Arbetsuppgifter

 • Post- och pakethantering
 • Tömning av miljökärl
 • Administration av säkerhets- och inpasseringssystem
 • Administration kopplat till hantering av brev som återkommit och ska skickas till försäkringstagare
 • Konferensservice samt att vara behjälplig vid interna omflyttningar eller liknande
 • Du kommer att vara kontaktpersonen för olika leverantörer och interna kontakter, och uppgifterna kan skifta från dag till dag

Vi söker dig som

 • Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom service och administration
 • Har god vana av att arbeta i Office-paketet
 • Behärskar svenska mycket väl, både i tal- och skrift
 • Har B-körkort

I rekryteringsprocessen kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper, samt motivation och intresse för tjänsten. Vi söker dig som är:

 • Serviceinriktad
 • Noggrann
 • Ansvarsfull

Vi lägger även stor vikt vid att du är initiativrik och kan arbeta självständigt. Arbetet ställer krav på att du har en flexibel och prestigelös personlighet och tycker om att sprida en god stämning på arbetsplatsen.

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Deltid 50%, 08:00-12:00 måndag till fredag.

Placering: Malmö

 • Information gällande din ansökan: Vi kommer begära utdrag ur belastningsregister från Polismyndigheten samt genomföra alkohol- och drogtest. Om du tycker tjänsten låter intressant och som något för dig får du gärna beställa hem ett belastningsregister (det utan specifikt ändamål) på polisens hemsida då det kan ta två till tre veckor att få hem det i brevlådan.

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

På Länsförsäkringar Skåne sätter de höga mål och ger sina medarbetare fullt stöd för att lyckas. De har en varm och kamratlig atmosfär där samarbete och att ställa upp för varandra är självklart. Läs mer om Länsförsäkringar Skåne här.

Dela detta jobb

Administratör till enheten för kontorsservice på Länsförsäkringar Skåne

Academic Work