netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Administratör till internationellt investmentbolag

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-02-24

Ansök nu

Administratör till internationellt investmentbolag

Är du en socialt lagd person som kan leverera service i världsklass? Vår kund växer och behöver nu en administratör. Om detta känns som något för dig, fortsätt då att läsa och skicka in din annons redan idag! Då urval sker löpande.

Om tjänsten

Vår kund är ett internationellt investmentbolag som sitter i nya fräscha lokaler i Urban Escape, mitt i Stockholm City. I och med att dom blev börsnoterande har dom vuxit i raketfart och behöver nu uppstöttning så snart som möjligt och tre månader framåt. Eftersom dom växer finns det goda möjligheter till att fortsätta hjälpa dom efter det här uppdraget på en annan avdelning. Det här är din chans att få en fot in i ett spännande företag!

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande här Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du att få hjälpa till med att ringa till olika leverantörer och samla in information. Sedan med hjälp av den informationen så kommer du i nästa steg att få stänga och rensa upp informationen i det olika konton som finns. Syftet är att få kontroll över master data och få till en struktur.

Vi söker dig som

  • Har studerat eller jobbat inom ekonomi tidigare
  • Har ett IT och Tech intresse
  • Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift

Som person har du ett eget driv, en nyfikenhet och en vilja att ta tag i, samt lösa utmaningar du stöter på. Du är serviceinriktad och har en god kommunikativ förmåga och är affärsmässig. Vidare ser vi att du finner glädje i relationer både internt och externt och trivs i sociala sammanhang.

Övrig information

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Dela detta jobb

Administratör till internationellt investmentbolag

Academic Work