netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Administratör till storkund i Solna

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-03-10

Ansök nu

Administratör till storkund i Solna

Är du en erfaren och strukturerad administratör som vill ha ett spännande konsultuppdrag? Nu finns chansen att söka en koordinerande och bred administrativ roll med mycket eget ansvar till vår kund i Solna. Vi arbetar med löpande urval så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Vår kund söker nu efter en administratör på heltid som ska hjälpa till inom Contract Management. Gruppen består idag av 15 medarbetare och arbetar med upphandling- och avtalsförvaltningsfrågor. Just nu pågår ett arbete att implementera 5 stora avtal med två olika entreprenörer och för detta behöver de nu hjälp. Detta är ett vikariat med omgående start (med hänsyn till säkerhetsprövning) fram till sommaren.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande på vår hemsida.

Arbetsuppgifter

I rollen som administratör kommer till till exempel att:

* Ska skapa rutiner och processer kring att beställa, godkänna externa konton och behörigheter

* Beställa och bevaka (inkl avboka) eventuella säkerhetsprövningar

* Bevaka behov av nya konton och avsluta ej använda konton samt vara ”First line of support” för externa användare avseende de system som accessen medför

* Tilldela och säkerställa access till utbildningsportalen

* Underhålla, kvalitetssäkra, registrerar avtalsrelaterade eller entreprenörsinformation

Vi söker dig som

* Har en avslutad gymnasial utbildning

* Har goda kunskaper i Excel

* Har mycket god kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

* Har erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll

Ett krav är att du har varit bosatt i Sverige i minst 5 år då tjänsten är säkerhetsklassad, aktuella kandidater kommer därför att gå igenom en säkerhetsprövning.

Som person är du ordningsam, strukturerad, noggrann, kan arbeta självständigt och ta egna kontakter inom företaget för att tillsammans med andra utarbeta rutiner inom ett område som är under utveckling.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, inledningsvis till sommaren

Placering: Solna

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Administratör till storkund i Solna

Academic Work