netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Administratör till Underhåll – Vattenfall Eldistribution

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2022-02-15

Ansök nu

Administratör till Underhåll – Vattenfall Eldistribution


En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.
 
Till gruppen Underhåll Transformatorstationer och Lokalnät som idag består av ett 20-tal medarbetare söker vi nu en administratör. Vi ansvarar för att sköta underhållet av Vattenfalls elnät i hela Sverige. Här finns anläggningar som har hundra år på nacken likväl som det finns helt nya anläggningar med den absolut senaste tekniken. Vi erbjuder ett stimulerande arbete där du får använda din tekniska kompetens i en omväxlande arbetsmiljö.
 
Vi söker dig vars superkraft är att skapa ordning och reda. Gillar du dessutom teknik och att jobba med problemlösning? Då är detta jobb för dig!
 
Du kommer att

Som administratör är ditt huvudsakliga ansvar att vara ett underhållsstöd till våra underhållsingenjörer och hantera de administrativa frågorna kring tillträde och nycklar till våra anläggningar. Det innebär mycket internkommunikation och framförallt kommunikation med våra entreprenörer. Resor i tjänsten förekommer.
  
Detta ansvar omfattar följande uppgifter:

 

  • Hantering av tillträden till våra anläggningar för våra entreprenörer
  • Nyckelhantering för våra anläggningar
  • Kontaktperson för tillträdesfrågor både för interna och externa parter
  • Upprätthålla rutiner och struktur samt delta i att utveckla nya rutiner och arbetsmetoder

Vi söker dig som har

  • Erfarenhet av administrativt arbete i system
  • Mycket god kommunikativ förmåga på svenska, både i tal och skrift
  • Goda kunskaper inom Microsoft Office

Tjänsten förutsätter social kompetens, egen drivkraft och framförallt noggrannhet. Du är systematisk i ditt sätt att arbeta och har lätt för att utveckla strukturerat arbetssätt. Vidare har du lätt för att kommunicera och trivs att jobba med andra. Du är van och trivs med att arbeta i system.
  
Det är meriterande om du

  • Har erfarenhet från elkraftsbranschen eller annan teknisk bakgrund

Vi erbjuder

Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.
  
Övrig information

Rekryterande chef: Jan Olegren, 070-670 57 66

Rekryterare: Johan Macdonald, 073-085 27 63

Fackliga representanter för denna tjänst är Eva Jirhem, Ledarna, Anne-Marie Sjöbohm, Akademikerna, Ann Petersson, Unionen, Ulf Tengman, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Befattning: Administratör

Placeringsort: Trollhättan

Sista ansökningsdag: 10 Januari

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vattenfall Eldistribution AB är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 900 000 privat- och företagskunder. Läs mer om oss på: www.vattenfalleldistribution.se

 

 

 

Dela detta jobb

Administratör till Underhåll – Vattenfall Eldistribution

Vattenfall AB