netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Amnesty söker nu en vikarierande koordinator till vår Telephone fundraising!

Ort
Utgår

2022-01-24

Ansök nu

Amnesty söker nu en vikarierande koordinator till vår Telephone fundraising!

Amnesty International är en global människorättsorganisation som arbetar för alla människors lika värde. Vi söker nu en koordinator för ett vikariat på nio (9) månader till Telephone fundraising.

ARBETSROLLEN

Huvudsyftet med tjänsten som koordinator syftar till att administrera det löpande vardagliga arbetet, såväl som att vara drivande i planering och i genomförandet av arbetet med personalrekryteringen i samarbete med gruppchef och gruppledare. Vi söker därför nu dig som brinner för och har tidigare erfarenhet av arbete med personalrekrytering och administration.

I tjänsten ingår även att hålla i informationsgenomgångar och utbildningar i gruppformat. Tidigare erfarenhet av arbete i utlärande roller är därför meriterande.

DINA HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER

- Administration: Schemaläggning, tidrapportering, sjukanmälningar m.m
- Bedriva och planera personalrekryteringsarbetet i samarbete med gruppchef och gruppledare
- Handha/boka föreläsare till den fortbildningstimme som veckovis tillhandahålls våra telefonkommunikatörer

DINA KVALIFIKATIONER

- Drygt ett års erfarenhet av arbete med personalrekrytering (intervjuer, annonser, strategiskt arbete via kanaler, etc) 
- Drygt ett års erfarenhet av administrativt arbete
- Övergripande kompetens inom arbetsrätt (så som personaladministration, semesterregler, sjukfrånvaro mm).

DINA EGENSKAPER

- Självgående, tillmötesgående, noggrann och analyserande

MERITERANDE

- Erfarenhet av att hålla i utbildningar och presentationer för grupper
- Erfarenhet av analytiskt arbete 
- Kandidatexamen/master i mänskliga rättigheter
- Erfarenhet av tidsrapporteringssystemet Caspeco

ÖVRIGT

- För närvarande och under överskådlig framtid bedrivs vår TF-verksamhet på distans.

VI ERBJUDER DIG

Vi erbjuder dig ett engagerande och utmanande arbete där du har möjlighet att göra skillnad genom att bli en del av en av världens största människorättsorganisationer. På vår arbetsplats finns kunniga, motiverade och engagerade kollegor. Amnesty erbjuder bland annat löpande kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och goda möjligheter till intern delaktighet och påverkan. Vi vill vara den förändring vi vill se i samhället. Amnesty Sverige strävar efter att vara en organisation där vi ständigt utmanar oss själva utifrån ett maktkritiskt perspektiv och hur samhällets strukturer och normer påverkar oss som organisation och individer. Vi har höga ambitioner och strävar efter att ha ett intersektionellt perspektiv i allt vi gör. Vi vill att jämlikhet ska prägla relationer i organisationen, hur den leds och styrs, samt vårt utåtriktade opinionsbildnings- och påverkansarbete. Vi pratar återkommande om rasism, normer, diskriminering och jämlikhet och vi tränar på att använda våra insikter, förståelse och kunskap i vår löpande verksamhet. För att du ska trivas hos oss måste du vara intresserad av att kontinuerligt lära dig och bidra till en jämlik organisation.


VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansökan sker senast 24 januari 2022 genom att skicka in personligt brev och CV via formuläret nedan (vi tar ej emot ansökningar via e-post). Observera att intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har passerat. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta gruppchef Camilla Stockeld Hintze  på 0708-60 86 42. Fackligt ombud för Unionen är Marianne Gyllenpistol som nås på 0707-44 57 93 och för SACO är Madelaine Seidlitz på 0707-44 08 77.

OM AMNESTY INTERNATIONAL

Amnesty International är en global organisation som arbetar för alla människors lika värde.  Genom att ha utredare på plats i hela världen kan vi få vittnesmål från de människor som vet vad som pågår, och vi dokumenterar den information vi får för att kunna avslöja när kränkningar mot mänskliga rättigheter sker. Vårt arbete grundar sig på folkrätten, mänskliga rättigheter och gedigen sakkunskap. Vår storlek är vår styrka - genom att samla många människor som uppmärksammar kränkningarna kan vi skapa kraftfull opinion och sätta press på makthavare och regeringar. På så sätt kan vi långsiktigt skapa förändring och förutsättningar för en värld där mänskliga rättigheter gäller alla. Vi är mycket restriktiva med bidrag från företag och stater. Vi låter oss inte påverkas av politiska partier, religioner eller ekonomiska intressen. Vi är oberoende i våra utredningar och åsikter.

 

Dela detta jobb

Amnesty söker nu en vikarierande koordinator till vår Telephone fundraising!

Amnesty International