netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Är du en organiserad student som vill få erfarenhet från ett finansbolag?

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-02-12

Ansök nu

Är du en organiserad student som vill få erfarenhet från ett finansbolag?

Vi söker just nu efter en administratör till vår kund - ett finansbolag som erbjuder lån och finansieringslösningar till privatpersoner och företag. Uppdraget är start i januari och sträcker sig långsiktigt vid sidan av dina studier. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Academic Work söker nu för vår kunds räkning en administratör för uppdrag 1-2 dagar i veckan. Under upplärning kommer du att utgå från företagets kontor beläget på Gärdet i Stockholm, därefter ges möjligheten att arbeta hemifrån. I rollen har du breda kontaktytor med flera avdelningar på företaget vilket kräver att du som person är initiativtagande samt orädd och gör det som krävs för att arbetet ska bli gjort.

Detta är ett konsultuppdrag på deltid med start mitten på januari 2022. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter

 • Dokumenthantering

 • Uppdatera mallar

 • I övrigt stödja den dagliga verksamheten med diverse administrativa arbetsuppgifter

Vi söker dig som

 • Studerar i dagsläget om minst 50 % och har minst 1 år kvar av dina studier.

 • Har tidigare erfarenhet av administration/koordinering

 • Har goda kunskaper inom Office-paketet

 • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

 • Det är meriterande om du har erfarenhet av Adobe samt har god systemvana

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess. Som person är du en problemlösare som är självgående, strukturerad och noggrann. Du trivs med att arbeta självständigt men har en god samarbetsförmåga och har lätt för att skapa kontakt med andra avdelningar på företaget.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Mitten på januari 2022, enligt överenskommelse

 • Omfattning: 1-2 dagar i veckan under kontorstider

 • Placering: Gärdet, Stockholm

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Dela detta jobb

Är du en organiserad student som vill få erfarenhet från ett finansbolag?

Academic Work