netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Är du i början av din karriär inom HR? Se hit!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-01-25

Ansök nu

Är du i början av din karriär inom HR? Se hit!

Hos vår kund finns just nu möjligheten för dig som just tagit (eller ska ta) examen inom HR och har arbetslivserfarenhet från sidan av studierna att få erfarenhet från ett stort företags HR-avdelning. Du kommer jobba i en HR-administrativ roll där du stöttar HR-chef och HR Business Partners. Helt enkelt en möjlighet att jobba på en projektanställning med kompetenta kollegor som vässar ditt CV inför framtida roller och kickstartar din karriär inom HR.

Om tjänsten

Som HR-administratör kommer du arbeta brett inom HR. Du stöttar kollegor så som HR-chef och HR Business Partner i administrativa frågor kopplat till HR och rekrytering.

Projektet är som minst februari ut med chans till förlängning. Under denna tid kommer du ha ett dedikerat samarbete med din konsultchef Anton Borna. Anton kommer dels fungera som närmsta kontaktperson under uppdraget och (tillsammans med kontaktpersonen hos vår kund) säkerställa att du trivs i din roll.

Dessutom kommer du och Anton (om det är av intresse för dig) nyttja att du i och med detta uppdrag får en meriterande erfarenhet på CV:t. Tillsammans lägger ni en plan för hur vi på Academic Work kan stötta och hjälpa dig vidare i karriären efter denna projektanställning.

Arbetsuppgifter

Som HR-administratör kommer du som nämnt ovan arbeta brett inom HR vilket kommer inkludera administrativa sysslor kopplat till rekrytering, employer branding och andra HR-relaterade områden.

Vi söker dig som

  • Relevant utbildning inom personal/HR.

  • Behärskar både svenska och engelska mycket väl i tal och skrift då båda språken förekommer i tjänsten

  • Har någon form av relevant erfarenhet inom HR, exempelvis från sidan av studierna eller sommarjobb.

Som person är du:

  • ansvarstagande
  • driven
  • strukturerad

Övrig information

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Heltid februari ut med möjlighet till förlängning

  • Placering: Stockholm

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Är du i början av din karriär inom HR? Se hit!

Academic Work