netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Associate till CFI Group

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-03-02

Ansök nu

Associate till CFI Group

Några trappor upp i huset på Birger Jarlsgatan 41 välkomnas vi in på CFI Groups kontor. Här arbetar de med avancerad statistisk analys och verksamhetsrådgivning för sina kunder som är aktiva inom bland annat Energi, Handel och Fastighet. CFI Group söker nu Associates till teamet Client Engagement. Vill du utvecklas in i en projektledande konsultroll med fokus på analys och verksamhetsutveckling för dina klienter? Läs vidare.

Om tjänsten

På CFI Group arbetar omkring 20 medarbetare och sitter i härligt nyrenoverade och trivsamma lokaler centralt på Östermalm. Som Associate arbetar du i projektform i ett team och har direktkontakt med dina klienter och samarbetar nära dina interna mer seniora kollegor för att leverera de analyser som klienten efterfrågar.

Du har rollen som assisterande projektledare där du är med och designar och utformar hypoteser för de analyser som kunden efterfrågar, driver insamlingen av data och ser till att dina analytikerkollegor får den data de behöver. Du ser även till att tidsplan hålls och tolkar de resultaten som analyserna genererar. Därefter förmedlar du resultaten av analyserna på ett tydligt och inspirerande sätt och kommer med rekommendationer för hur klienten bör agera utifrån dessa.

Tjänsten inleds med en upplärning där du lär känna verksamheten där du får lära dig både om Client Operationsavdelning (back office med dataanalytiker) och Client Engagement (konsultorganisationen, där du själv kommer att jobba). Under upplärningen går du bredvid en mer senior kollega för att sedan ta mer och mer ansvar i projekten du arbetar i.

Du erbjuds

Ett internationellt konsultbolag som är attraktivt och lärande och som ständigt fokuserar på att förändras och utvecklas, med ambitionen om att bli ledande inom sin bransch

Jobba med ett härligt gäng kompetenta, ödmjuka och hjälpsamma kollegor som tillsammans mot gemensamma mål och gentemot spännande kunder inom många olika branscher, vilket kommer ge dig en bred kunskap och erfarenhet i en varierande roll

Möjligheten att lära känna ett stort antal olika branscher och bygga relationer till klienter på höga nivåer inom sina bolag.

Arbetsuppgifter

 • Arbeta nära klient och kollegor

 • Analysera och tolka resultat

 • Förmedla slutsatser och rekommendationer av analyser till klient

 • Vara delaktig vid försäljning av nya uppdrag till såväl befintliga som nya klienter

 • På sikt ta ett projektledaransvar gentemot befintliga klienter

Vi söker dig som

' Har en universitets- eller högskoleutbildning inom ett relevant område och tycker mycket om strategi, statistik, analys och verksamhetsutveckling.

 • Du har arbetat 1-2 år i en liknande roll exempelvis inom projektledning, verksamhetsutveckling och har en förståelse för statistik och hur den kan användas för att utveckla verksamheter.

 • Du har goda kunskaper i Officepaketet, främst i Excel och PowerPoint.

 • Du talar och skriver mycket bra på svenska och engelska då du kommer använda båda språken i arbetet.

Det är starkt mer meriterande om du har erfarenhet av statistikverktyg så som R, SPSS eller liknande. Det är även meriterande om du är en avancerad användare av Excel samt om har erfarenhet från detaljhandel, energi, fastighet eller försäkring då det är branscher som CFI Group’s kunder arbetar inom.

Som person är du:

Kommunikativ

Strukturerad

Relationsskapande

Ansvarstagande

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare, 6 månaders provanställning

 • Placering: Östermalm

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CFI Group’s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Rekryteringsprocessen

Telefonavstämning med AW

Personlighets- och problemlösningstester (12 + 30-40 minuter)

Intervju med AW

Intervjuer med CFI Group

Referenstagning

Beslut

Information om företaget

CFI Group är ett företag som i 30 år har utvecklat affärslösningar inom Customer Asset Management. Utgångspunkten är kunden som finansiell tillgång där CFI Group hjälper företag att skapa tillväxt och öka lönsamheten genom kunddriven affärsutveckling. Expertområdena är analys och verksamhetsrådgivning, där kundinsikter omvandlas till faktiska åtgärder hos företag. CFI Groups metod är internationellt erkänd och har utvecklats vid University of Michigan i USA. Metoden används bl a av världens största kundnöjdhetsindex, The American Customer Satisfactin Index (ACSI). CFI Group grundades 1989 och huvudkontoret ligger i Ann Arbor, USA. De finns representerade i fyra länder och har ca 150 anställda i hela världen. Stockholmskontoret etablerades 1991 och har idag ca 20 medarbetare. Läs mer om företaget här: https://cfigroup.se/?lang=sv

Dela detta jobb

Associate till CFI Group

Academic Work