netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Bagare

Ansök nu

Bagare

Bagare sökes till Ica Maxi Lindhagen

Vill du vara med och utveckla vårt nyligen ombyggda bageri och göra det till Stockholms bästa?
Vi på ICA Maxi Lindhagen söker nu en bagare med erfarenhet av kondis och bröd.

Om oss:

ICA Maxi Lindhagen är den enda stormarknaden innanför tullarna i centrala Stockholm. Vi är en Maxi butik, vilket innebär att vi erbjuder ett stort sortiment till ett konkurrenskraftigt pris. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder den bästa servicen i Stockholm samtidigt som vi har stort fokus på mat och måltider. Vi vill förenkla vardagen för stockholmarna genom att bland annat erbjuda ett stort sortiment, bakat på de finaste råvarorna. Vi har cirka 150 medarbetare varav 10 arbetar i vårt bageri.

Om vårt bageri:

Vårt eget bageri består av 10 medarbetare varav en försäljningschef med helhetsansvar samt en konditoransvarig och en brödansvarig. Vi bakar allt från grunden på äkta råvaror och vår egen surdeg. Bageriet är en av våra destinationsskapare och vi strävar efter att erbjuda kunden högkvalitativa produkter till ett attraktivt pris.

Om tjänsten:

Du kommer att arbeta med vårt härliga bagerigäng och medverka i bageriets samtliga tillverkningsmoment, både kondis och bröd.
I tjänsten ingår även varumottagning, varuplock, datumkontroll, svinna och se till att avdelningen är i toppklass. Du kommer att packa, märka produkter och lägga ut produkter i butiken.
För att arbetet i bageriet ska fungera krävs det ordning och reda, därför ingår även städning av både butikshyllor/kyldiskar, bagerimaskiner och lager.
Genom att följa de rutiner som finns på avdelningen och i butiken bidrar du till ett effektivt arbetssätt och en trevlig miljö.

Krav:

- Stort intresse av och kunskap om sortimentet
- Arbetat med liknande arbetsuppgifter alternativ utbildat dig inom bageri.

Tillträde omgående
Anställningsform: Tillsvidare, Extra, provanställning på 6 månader.

Dela detta jobb