netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logga

CAPEX projektadministratör

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2022-02-04

Ansök nu

CAPEX projektadministratör

ValueOne söker en projektadministratör för CAPEX-projekt för ett ettårigt konsultuppdrag till ett läkemedelsföretag i Uppsala. Uppdraget är på heltid och ska tillsättas snarast.

Om rollen

I rollen kommer du att fungera som administrativt stöd i projekt rörande inköp till byggnadskonstruktion och inköp av produktionsutrustning. Din uppgift är att dokumentera all upphandlings- och kontraktsadministration i dessa projekt från inledande anbudsförfarande till kontraktshantering och leveransbevakning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Projektstöd för inköp:

  • Anbudsförfrågan.

  • Avtalsstöd.

  • Se till att all dokumentation är uppdaterad och korrekt ifylld och lagrad i projektmappar och digitala inköpsverktyg.

Administrativt stöd i anbudskonstruktionsprojekt:

  • Projektstyrning med nyckelfärdig leverantör.

  • Bevaka/underhålla korrespondens och dokumentation relaterad till kontrakt.

  • Övervaka att alla leveranser uppfylls enligt de överenskomna villkoren.

  • Dokumentera eventuella ändringar i avtalsavtalet, säkerställa att all juridisk dokumentation är uppdaterad och korrekt ifylld och lagrad.

Vid behov utföra kostnadsanalyser av erbjudanden/kostnadsuppdelningar.

Erfarenhet och kompetens

Till uppdraget söker vi dig som har 1-3 års erfarenhet av en administrativ roll inom inköp, projektstyrning eller juridik. Vi ser gärna också att du har en eftergymnasial utbildning inom lämpligt område alternativt motsvarande erfarenhet förvärvad genom arbetserfarenhet. Kunskaper om tillverkning och kvalitetskrav inom läkemedels- och medicinteknisk industri är meriterande liksom erfarenhet av större byggprojekt. Har du även kunskaper i ABT04 / ABT06 ser vi det som en fördel.

Vi förutsätter att du har lätt för att samarbeta både med externa och interna intressenter. Du sätter dig med lätthet in i nya arbetsuppgifter och har förmåga att snabbt fånga upp och sammanfatta framsteg i projekten samt dokumentera dessa.

Ansökan

Ansökan och CV. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

 

Dela detta jobb

logga
CAPEX projektadministratör

ValueOne AB