netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Copywriter till Ikano Bostad

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-02-05

Ansök nu

Copywriter till Ikano Bostad

Ikano Bostad erbjuder kvadratsmarta, funktionella, hållbara och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Vi bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är viktiga för oss: att som företag våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som ägs av familjen Kamprad. Vår vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag.

Vi letar nu efter en driven Copywriter/Content Writer för ett föräldravikariat med start i februari  2022 och fram till årsskiftet 22-23. Vi söker dig som vill vara med och utveckla vårt varumärke och stärka känslan av oss som företag. 
Du blir en del av kommunikationsavdelningen och rapporterar till kommunikationschefen. Du ingår i vår inhousebyrå som skapar all marknadsföring, i contentgruppen som skapar innehåll till våra sociala kanaler och i webbteamet som ansvarar för att webben konverterar och driver försäljning. Tjänsten är placerad i Stockholm eller Malmö.

Gör det svåra enkelt
Du får texter att låta självklara och kunder att förstå precis vad vi vill säga. Språket är enkelt och med glimten i ögat. Du skriver texter som väcker intresse, är säljande och stärker företagets varumärke. För dig är det självklart att texter skrivs ur kundens perspektiv.

Dina uppgifter består bland annat av att:
• Skriva texter för säljbroschyrer och annat marknadsföringsmaterial såsom banners, landningssidor, annonser, event, inbjudningar och foldrar.
• Skriva UX-driven content för våra digitala kanaler med stort fokus på webbcopy som stöttar SEO och konverterar mot uppsatta mål
• Tillsammans med övriga contentgruppen sätta innehållsplan för sociala kanaler och producera och publicera engagerande innehåll.
• Arbeta nära growth marketer i arbetet med Marketing Automation och skriva texter för hela kundresan.

Vårt erbjudande
Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll. På Ikano Bostad har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att leva våra värderingar. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på.  Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!

Är du rätt för Ikano?
Vi söker en person med följande kompetenser och erfarenheter:
• Högskoleutbildning eller motsvarande inom copy, digital kommunikation eller medie- och marknadskommunikation.
• Minst tre års arbetslivserfarenhet.
• Erfarenhet som copywriter.
• Erfarenhet av UX-driven content och säljdrivande innehåll till digitala kanaler, gärna i en kampanjdriven verksamhet.
• Erfarenhet av att arbeta med content för CRM och/eller Marketing Automation.
• Erfarenhet att skapa varumärkesstärkande content och storytelling.
• Erfarenhet av publiceringsverktyg, Episerver eller liknande.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Du är en mycket god skribent med känsla för språk och tonalitet. Du har stort intresse för webb och digital kommunikation. Du är nyfiken och kreativ, prestigelös och samarbetsinriktad. Dessutom gillar du högt tempo och ett agilt arbetssätt. Vi vill gärna ha en mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökande som kompletterar företaget avseende jämställdhet och mångfald.

Bli en del av oss
I det här uppdraget samarbetar vi med Jurek Marketing & Communication. För frågor om uppdraget vänligen kontakta Lotta Köhler, lotta.kohler@jurek.se, eller Martina Alexandersson, martina.alexandersson@jurek.se. VI intervjuar löpande och ser fram emot din ansökan redan idag.

Dela detta jobb

logga
Copywriter till Ikano Bostad

Jurek