netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Dramaten söker en HR-generalist

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-02-05

Ansök nu

Dramaten söker en HR-generalist

Dramaten söker en ny kollega för arbete med HR och personalfrågor med särskild inriktning på arbetsmiljöarbete, rekrytering, utveckling av HR-processer och rutiner samt stöd i olika former av medarbetarfrågor. Vi söker dig som har arbetat flera år inom HR-området och som vill arbeta på en dynamisk och mångfacetterad arbetsplats. Skicka in din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten

Du kommer att vara en viktig del i arbetet med att fortsätta utveckla Dramaten som arbetsplats, med syftet att skapa kreativa och hållbara förutsättningar för scenkonst på yttersta nivå. Dramaten är en kreativ och inspirerande arbetsmiljö med högt satta mål och med ett gemensamt ansvar för att skapa de bästa förutsättningarna för teaterproduktion och publika möten, både på och bakom scenerna. Här finns över 50 olika specialistyrkesgrupper. Dramaten uppför dagligen produktioner och projekt på upp till fem scener.

HR-avdelningen har en central roll i att långsiktigt utveckla och förbättra organisatoriska förutsättningar för en fungerande arbetsmiljö, samt att dagligen bistå i mer operativa frågor. Dramatens HR-avdelning består av få personer, vilket betyder att du arbetar brett inom HR- området. I rollen som HR-specialist möter du medarbetare och chefer inom organisationens alla avdelningar och sektioner.

Arbetsuppgifter

Avdelningen arbetar i nära samarbete med företagshälsovård och andra specialister. Arbetet omfattar både långsiktighet och planering, samt att hantera hastigt uppkomna situationer i anslutning till föreställningsverksamheten.

Exempel på ytterligare arbetsområden är:

  • Kompetensutveckling

  • Lönebildning

  • Arbetsplatsintroduktion

  • Arbete med arbetsgivarvarumärke samt att ingå i branschgemensamma samarbeten.

Inom arbetsuppgifterna ingår personaladministration samt rapportering av skilda slag. Vidare arbetar du med att säkerställa att policys, metoder och riktlinjer efterföljs och revideras.

Vi söker dig som

  • Har en högskoleutbildning inom HR eller motsvarande

  • Har 3-5 års erfarenhet från kvalificerat HR-arbete och kan visa upp goda arbetsrättsliga kunskaper

  • God systemvana, bland annat i Office-paketet

  • Är van att arbeta i team och grupper med förmågan att tillsammans med andra ta frågor vidare.

  • Uttrycker dig väl i svenska samt engelska, tal och skrift, samt känner sig bekväm att hålla presentationer.

Som person är du ansvarstagande, problemlösande, ha god samarbetsförmåga samt har hög kompetens inom relevanta områden och mångfald på arbetsplatsen – ser vi som en självklarhet och Dramaten vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning inklusive mångfald tillför verksamheten.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Stockholm City

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Dramaten söker en HR-generalist

Academic Work