netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Entrévärdar sökes till Serivcecenter på Danderyds sjukhus

Ort
Utgår

2022-02-02

Ansök nu

Entrévärdar sökes till Serivcecenter på Danderyds sjukhus

Entrévärdar sökes till Serivcecenter på Danderyds sjukhus

Är du en serviceinriktad person? Servicecenter på Danderyds Sjukhus AB behöver förstärkning av entrévärdar som arbetar under en begränsad period med att dela ut munskydd i centralhallen.Vårt anställningserbjudande

Inom Servicecenter arbetar vi med e-tjänstekortstillverkning, dörrpassagesystemet och audio- videotekniken på sjukhuset, ansvarar för informationsdisken i centralhallen, skyltningen på Danderyds Sjukhus samt vaktmästeritjänster och sängcentral.

Vi söker nu entrévärdar till vår centralhall! Arbetet ställer höga krav på service och kundbemötande då i denna roll är man ansiktet utåt och är den första man möter när man kommer in i entrén på Danderyds sjukhus.

 

 

Arbetsbeskrivning

Huvuduppgiften är utdelning av munskydd till besökare som kommer till entréhallen på Danderyds sjukhus. Detta är en begränsad timanställning under Covid perioden med placering i centralhallen.

Två arbetspass: måndag till söndag
6:45-15:15
11:30- 20:15

Kvalifikationer

Du ska kunna uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska i tal. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande serviceyrke.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är servicemedveten, noggrann och har ett professionellt bemötande. Du behöver vidare ha mycket god samarbetsförmåga. Du är noggrann, lyhörd och kan skapa en positiv stämning i din kontakt med kunder och arbetskamrater. Du kan arbeta under stressiga situationer och är bra på att hantera olika personligheter och situationer.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Om verksamheten

 

Sjukhusgemensam service (SGS) har som uppdrag att leda, utveckla och effektivisera servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Danderyds sjukhus. SGS tjänster är vitala för sjukhuset och måste fungera för att patienterna ska få vård. Sjukhusgemensam service består av enheterna Arkiv, Säkerhet, Servicecenter, Logistikcentrum och Sängtransport. Hos oss arbetar cirka 100 personer.

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss på Ds.se

 

"Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion."


Läs mer om Region Stockholm på regionstockholm.se

 

Publicerad den 3 januari 2022

 

Dela denna sida på facebook, öppnas i ny flik. Dela denna sida på twitter, öppnas i ny flik. Dela denna sida på linkedin, öppnas i ny flik. Skriv ut sidans innehåll

 

Dela detta jobb

Entrévärdar sökes till Serivcecenter på Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB