netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Factoringhandläggare till Aros Kapital

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-03-10

Ansök nu

Factoringhandläggare till Aros Kapital

Vill du utvecklas tillsammans med ett spännande bolag inom finansbranschen som präglas av stark entreprenörsanda och frihet under ansvar? Söker du ett jobb där du som medarbetare sätts i fokus och inte bara blir en i mängden? Vi välkomnar dig som är driven och strävar efter höga resultat att söka till Arosfamiljen redan idag!

Om tjänsten

Tillsammans med Academic Work söker Aros Kapital en factoringhandläggare till sitt fantastiska kontor i Nya Gårda. På factoringavdelningen hanteras fakturaköp där bolaget köper både inhemska fakturor och exportfakturor.

Aros Kapital erbjuder finansiella tjänster inom factoring, kredithantering, företagslån, inkasso samt juridik. På Aros är de experter på företagsfinansiering för små och medelstora företag. Men trots att de gör samma saker som banken är de inga direktörer, de är entreprenörer. Aros tror på innovation, inte förlegad tradition, de ser människan när andra bara ser siffror.

Som factoringhandläggare kommer du att bli en del av ett drivet team där kulturen på organisationen präglas av stark entreprenörskänsla och ambition. Du erbjuds stora möjligheter att själv påverka ditt arbete och uppmanas att komma med egna initiativ och förbättringsförslag. Aros Kapital ställer höga krav på sina anställda och är samtidigt duktiga på att premiera engagemang, fokus och positiv inställning.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Aros Kapital.

Arbetsuppgifter

Som factoringhandläggare är du i daglig kontakt med företagets kunder som du har ett helhetsansvar över. Du kommer att få hantera delar av kreditprocessen, vilket bland annat innefattar reskontrahantering, registrering och finansiering av fakturor och kreditbedömningar. Rollen innebär framför allt ett stort fokus på kundvård och goda kundrelationer.

Du kommer till exempel att:

 • Hantera fakturor.
 • Ha en tät kunddialog och återkoppla inom angivna deadlines.

Vid anställningens början kommer du att få två veckors gedigen introduktion av gruppens team leader, som dedikerat kommer att lära dig allt om tjänsten och verksamheten. Vidare kommer du att fasas in i rollen och kunna ta hjälp av kollegor som gärna agerar mentorer åt dig om du behöver stöttning i rollen.

Vi söker dig som

 • Har en avslutad gymnasieutbildning.
 • Har ett starkt driv och entreprenörsanda.
 • Kan uttrycka dig obehindrat både muntligt och skriftligt på både svenska och engelska då båda språken används dagligen.
 • Har goda kunskaper i MS Office.

Det är meriterande om du:

 • Har erfarenhet av finans- och riskbedömning.
 • Har en eftergymnasial ekonomisk utbildning.
 • Har erfarenhet av fakturaköp, inkasso eller jobbat på bank tidigare.

Som person är du analytisk lagd och trivs i att arbeta i en administrativ tjänst. Du ser vikten av ett professionellt bemötande gentemot såväl kunder som kollegor samtidigt som du sprider energi och positivitet. Vidare ser vi att har en lösningsorienterad inställning och trivs med att arbeta i ett högt tempo, vilket kan förekomma då du ofta kommer att ha tighta deadlines gentemot dina kunder.

Övrig information

 • Start: Omgående, enligt överenskommelse.

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare, provanställning 6 månader.

 • Lön: Fast månadslön.

 • Placering: Göteborg, Nya Gårda.

 • Kontaktuppgifter: Academic Work

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om Aros Kapital!

Dela detta jobb

Factoringhandläggare till Aros Kapital

Academic Work