netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Flexibel HR- och Bemanningssupport på deltid

Företag Bonliva
Ort
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Flexibel HR- och Bemanningssupport på deltid

Om jobbet
Söker du deltidsarbete, brinner för bemanning och rekrytering och vill få in en fot hos ett av landets ledande bemanningsföretag, samtidigt som du är med och förbättrar Sveriges vård, omsorg och skola?

Då kan det här vara tjänsten för dig!

Vi söker nu dig som studerar och/eller vill ha deltidsarbete som vid behov vill stötta vår bemanningsverksamhet som HR- och Bemanningssupport.

ÄR DU EN FÖRBÄTTRARE?

För att trivas hos oss stimuleras du av problemlösning och administrativa uppgifter i högt tempo. Vi tror att du är serviceminded, stresstålig och är vass på att lägga upp en bra struktur för få ditt arbete klart i tid. Kommunikation för dig, oavsett om det sker i skrift eller tal, är mycket god. Du är självständig och motiveras av att ta stort ansvar och att tilldelas frihet i ditt arbete, men är samtidigt en naturlig teamplayer. Ett stort plus är om du drivs av att arbeta i en föränderlig miljö där vi alla strävar efter att förbättra situationen för våra konsulter, medarbetare och samarbetspartners mot en mer jämlik vård, skola och omsorg.

KORT OM ROLLEN

Som HR- och Bemanningssupport ingår du i Bonlivas supportteam. Du är med och bidrar till att våra konsulter får Sveriges bästa service under hela bemanningsprocessen och är ett självklart stöd för bemanningsteamets administration. Detta innefattar bland annat bokning av boenden, förhandling med hotellkedjor, löneunderlagshantering och administration av anställningsavtal. Du drivs av att hålla ordning och har fallenhet för både ord och siffror samt motiveras av att ge bästa möjliga service.

Så här beskriver vår medarbetare Michell sin roll som HR- och Bemanningssupport:

I min roll känner jag mig som en väldigt viktig del av ett team som tillsammans arbetar mot stora gemensamma mål. Det känns som en lyx att få arbeta på ett företag som verkligen bryr sig om sina anställda, oavsett om man jobbar internt eller som konsult. Dagarna är varierande och det är ofta snabba puckar, vilket jag verkligen gillar. Men bäst av allt är företagskulturen och alla härliga kollegor.”

FORMELLA ÖNSKEMÅL

För tjänsten ser vi gärna att du har erfarenhet av att ha uppnått goda resultat inom administration och/eller serviceyrken. Utbildning inom ekonomi, service eller personalfrågor är meriterande men inte ett krav. Det viktigaste är din personlighet, ditt driv och viljan att förbättra allas vår vardag inom framtidens sjukvård, hälsa och skola.

UTVECKLINGSMÖJLIGHETER

Företaget växer i snabb takt och har bland annat utnämnts till Mästargasell 2019 av Dagens Industri. Tillväxten leder till stora möjligheter för utveckling inom organisationen för rätt person. Bonliva planerar även att starta upp fler verksamheter internationellt inom de närmsta åren. För rätt person ges goda utvecklingsmöjligheter och vi lyssnar gärna in dina drömmar.

VAD VI ERBJUDER DIG

Vi erbjuder dig en spännande flexibelroll i ett expansivt bolag där vi värnar om en omtänksam arbetsplats. Vi kommer satsa på dig långsiktigt och vill att du ska utvecklas och växa med oss. Du kommer spendera dagarna med ett positivt och energifullt team i våra nyrenoverade lokaler på två plan i centrala Stockholm. Som anställd har du tillgång till bland annat ett personalgym och gemensamma träningspass. Vi gillar också att ha galet roligt på våra AW:s och aktiviteter och det tror vi att du också gör.

OM URVALSPROCESSEN

Tillsättning sker så snart som möjligt och urval sker löpande så var snabb med din ansökan! I första skedet kommer vi att ha en telefonintervju som följs upp av en personlig intervju på vårt kontor för de kandidater som går vidare. Alla våra slutkandidater gör ett testcase i sista skedet av anställningsprocessen. Inför anställning tar vi även alltid referenser.

Start: Omgående

Omfattning: Deltid, vid behov

Anställningsform: Intermittent avtal, timanställning

Arbetstider: Varierande men vanligen 08.00 - 17.00 med en timmes flextid.

Plats: Stockholm

OM OSS

Bonliva är Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsbolag inom vård, skola och omsorg. Idag har över 4000 konsulter arbetat för oss, där vi bemannar verksamheter över hela Sverige och i Norge.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Ansökan skickar du direkt här via ansökningsformuläret.

För frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta oss på work@bonliva.se.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Dela detta jobb

Flexibel HR- och Bemanningssupport på deltid

Bonliva