netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Frukost- och cafepersonal Bahia Lounge

Ansök nu

Frukost- och cafepersonal Bahia Lounge

Upptäck det fantastiska säsongslivet och skapa minnen för livet! Vi är nu ute efter att stärka upp vårt team på Bahia Lounge inför sommaren och är på jakt efter några drivna frukostvärdar/-värdinnor som är sugna på en sommar i fantastiska Båstad med start till midsommar.

Det här jobbet är för dig som letar efter en ny utmaning och älskar att befinna dig bland gästerna och inte jobba bakom en disk. Det är för dig som lägger stort fokus på detaljer och har spring i benen, för dig som inte är rädd att rycka in när det behövs - oavsett om det är måndag eller lördag.

Du som person ler alltid före gästen, du älskar att göra det lilla extra, gästen kommer alltid först på ett sätt som är både roligt, passionerat och professionellt.

Vi vill att du är noggrann, strukturerad och organiserad. Det är ett varierande arbete i härlig miljö där vi strävar efter gott samarbete mellan kollegor och där vi till 110% sätter gästen i fokus. Tjänsten som frukostvärd/värdinna innebär varierande arbetssysslor så som att ta frukostbeställningar, servera, plocka undan och ta hand om våra gäster.

Känner du igen dig på dessa punkter är du rätt för oss!

Som säsongsanställd hos oss blir du en del av ett team med en unik sammanhållning, det är därför många i personalen återkommer säsong efter säsong. Vi är anslutna till Visita, erbjuder friskvård och vi har grymt god personalmat.

Vi söker drivna, engagerade och positiva personer, gärna med boende i eller i närheten av Båstad och gärna med erfarenhet av att jobba inom restaurang eller café.

Är du en av stjärnorna vi söker inför sommaren 2022? Sök nu!

www.bastadhamnrestauranger.nu

Båstad Hamnrestauranger AB består av Fiskekajen, Badkrukan Beachclub, Bahia och Bahia Lounge. Kolla även in våra instagram @badkrukanbeachclub @fiskekajen @bahia_bastad

Sök tjänst

 

Dela detta jobb

Frukost- och cafepersonal Bahia Lounge

Yobber AB