netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Glada parkeringsvakter till Parkando!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Glada parkeringsvakter till Parkando!

Parkando växer snabbt och är nu ute efter nya grymma parkeringsvärdar. Parkando är övertygade om att parkering kan vara så mycket mer än ett evigt letande efter en ledig plats, krångliga fickparkeringar och mörka parkeringsgarage. Parkando vill förändra synen på parkering och parkeringsgarage. Därför arbetar de tillsammans med några av Sveriges största fastighetsägare för att höja kundupplevelsen i deras fastigheter. Genom att erbjuda smarta tjänster och digitala verktyg gör Parkando vardagen lättare för deras parkörer och tar tillsammans med fastighetsägaren steget in i framtiden.

Om tjänsten

Med fler och fler uppdrag har kraven på närvaro i parkeringsgaragen och på parkeringsytor blivit allt större. Parkando söker nu efter flera parkeringvakter som kan bli deras parkeringsvärdar och kan hjälpa till att ytterligare höja parkeringsupplevelsen för deras parkörer (slutkunder) och höja servicegraden gentemot deras kunder (fastghetsägaren). Som parkeringsvärd är du mer än en traditionell parkeringsvakt. Du är Parkandos ansikte utåt och en viktig kugge i kommunikation med kunder. Rollen är bred och innefattar en mängd arbetsuppgifter. Ditt största fokus är att vara med och skapa en trygg miljö i Parkandos parkeringar. Detta skapas både genom goda dialoger med parkörer och genom att arbeta med framkomlighet och säkerhet.

Parkando vill ständigt utvecklas och samtidigt leverera den bästa servicen till sina kunder. Där kommer du spela en viktig roll i arbetet mot att utveckla processer och skapa en högklassig service.

Du erbjuds

 • En viktig roll i bolaget.
 • Ett arbete som ger dig mycket ansvar och frihet att själv planera dina arbetsuppgifter.
 • Ingå i ett team som består av flera parkeringsvärdar där ni arbetar tajt tillsammans med er teamledare.
 • En kultur som kännetecknas av laganda med kollegor som gärna hjälps åt för att nå gemensamma mål.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Parkando.

Arbetsuppgifter

Majoriteten av din arbetstid är du ute på fältet i den dagliga driften och du har stor-Stockholm som ditt arbetsområde. Arbetstiden sker enligt det schema som du och din ledare utformar tillsammans och innefattar arbete på både kontorstider och kvällar samt helger. Du utgår från Parkandos kontor på Linnégatan i Stockholm.

I ditt dagliga arbete kommer du:

 • Jobba i 5:2-schema, 12 timmars pass
 • Driva parkering mot fastighetsägaren och skapa en trygg miljö.
 • Ta action för att säkerställa att allt är i ordning och reda.
 • Samarbeta med slutkunder och fastighetsägare.
 • Tillsammans med kunder arbeta med felsökningar, utföra enklare installationer, inventera garage och ge support på platsen.

Vi söker dig som

 • Har (automat) B-körkort och en god körvana.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift, detta då båda språk används i rollen.

Meriterande:

 • Tidigare arbetat som parkeringsvakt
 • Erfarenhet av serviceroll
 • Kan göra sig förstådd på arabiska, persiska, bosniska/kroatiska/serbiska

I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser och intresse för tjänsten. Du är glad, positiv och tycker om att prata med många olika typer av människor. Du gillar att ta ansvar och räds inte för att hugga i. Det är lätt för dig att skapa förtroende och trygghet runt dig. Självständigt arbete är något du trivs med, men du gillar också att jobba i team. Du har förmodligen erfarenhet av serviceyrke sedan tidigare och mår bra av när du får hjälpa andra människor. Noggrannhet och ärlighet är två starka egenskaper hos dig som gör att du tar ditt uppdrag på stort allvar.

Övrig information

 • Start: Första januari

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare, 6 månaders provanställning tillämpas

 • Placering: Stor-Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Parkandos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten hör av dig till Ella Tarmo. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Glada parkeringsvakter till Parkando!

Academic Work