netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

HR-generalist med inriktning rekrytering till AUTO1 Group!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-03-02

Ansök nu

HR-generalist med inriktning rekrytering till AUTO1 Group!

AUTO1 är ett snabbt expanderande tech-bolag och på vägen mot fortsatt framgång behöver de förstärkning till sitt nordiska HR-team. De söker dig som vill utvecklas i en bred HR-roll och drivs av att se bolag växa genom rätt person på rätt plats. Du arbetar med rekrytering idag och vill arbeta i en roll där du får bredda din HR-kompetens. Ta chansen till ett nästa, spännande steg i karriären!

Om tjänsten

AUTO1 Group är Europas ledande digitala plattform för att köpa samt sälja bilar. I Sverige känner många till dem genom varumärket www.vikoperdinbil.se och i takt med att de expanderar söker de nu en HR- generalist med inriktning rekrytering.

I rollen kommer du kombinera arbetet som HR-generalist med rekrytering. Du arbetar i ett nordiskt HR-team om sju kollegor och särskilt nära två personer inom Talent Acquisition i Stockholm. Kontaktytorna är många eftersom du har en central roll på bolaget.

Du erbjuds

 • En internationell arbetsplats bestående mer än 5000 medarbetare i de 30 länder där AUTO1 är verksamma.
 • Att skapa dig bred kompetens i ett nordiskt team samt i en utmanande roll inom HR och rekrytering, där utvecklingsmöjligheter är stora.
 • En öppen, positiv och motiverande miljö med korta beslutsvägar, vilket gör att du snabbt blir en del av kulturen och har möjlighet att påverka.
 • Möjlighet att arbeta 100 % remote från annan ort.

Arbetsuppgifter

Rollen erbjuder en stor bredd av arbetsuppgifter och du kommer i kontakt med flera olika delar inom HR. Som HR-generalist med inriktning mot rekrytering innebär det att du huvudsakligen kommer att arbeta med hela rekryteringsprocessen nära våra chefer. I den här rollen kommer du både searcha och rekrytera ett brett spann av roller exempelvis specialister och ledare. Du kommer även att delta och leda rekryteringsrelaterade projekt där du aktivt strukturerar upp och förbättrar interna processer och rutiner.

Efter en genomförd rekrytering kommer du även att få följa våra nya kollegor genom att bland annat driva och följa upp onboarding processen. Utöver detta kommer du att utveckla den befintliga people experience processen tillsammans med dina kollegor i teamet och få möjlighet att arbeta med uppgifter som:

 • Employer Branding utifrån ett HR-perspektiv
 • Ansvara för kontakten med externa rekryteringspartners
 • Arbeta med kompetensutveckling
 • Supportera våra chefer i den operativa verksamheten
 • Ansvara för att följa upp Puls- och Engagement surveys
 • Administration i HR-systemet Workday

Vi söker dig som

 • Har en kandidatexamen inom HR, ekonomi eller liknande.

 • Tidigare arbetat med rekrytering i minst två år och därmed är väl bekant med rekryteringsflödet.

 • God kunskap i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Meriterande:

 • God kunskap i danska eller finska, både i tal och skrift.

 • Certifiering i något testverktyg.

Som person är du orädd i nya situationer och vågar testa dig fram. Du arbetar självgående genom att driva ditt arbete framåt på ett målmedvetet sätt. Du är resultatinriktad och arbetar fokuserat mot utmanande mål. Vidare tror vi att du arbetar proaktivt, är noggrann, lösningsorienterad och en duktig lagspelare som värdesätter god kommunikation.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Tillsvidare

Placering: Stockholm, Bromma (Stor flexibilitet av arbetsort då AUTO1 ger frihet att arbeta 100 % remote. Däremot behöver du kunna vara på kontoret några gånger per år)

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och AUTO1s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

AUTO1 Group är Europas ledande digitala plattform för bilbranschen där de bygger det bästa sättet att köpa och sälja bilar online. AUTO1 finns just nu på över 30 marknader och hade en omsättning på över 2.8 miljarder euro under 2020. AUTO1 Group börsnoterades även i början av 2021.

Dela detta jobb

HR-generalist med inriktning rekrytering till AUTO1 Group!

Academic Work