netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

HR-koordinator med fokus på rekrytering!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-02-08

Ansök nu

HR-koordinator med fokus på rekrytering!

Vi söker dig som trivs i en bred roll där du skapar din egen struktur. Som HR-koordinator kommer du få många ansvarsområden där rekrytering kommer vara i högt fokus. Du får även och möjligheten att själv förstärka den redan goda företagskulturen. Här får helt enkelt du som är i början av karriären chansen att växa! Sök omgående - urvalet sker löpande

Om tjänsten

Academic Work söker för vår kunds räkning en HR-koordinator till ett stort teknikföretag. Med snart 200 drivna medarbetare på det moderna kontoret i Mölndal kommer du vara en nyckeldel i att attrahera och behålla rätt kompetens för att driva vår kunds utveckling framåt. Vår kund ligger i framkant i deras bransch, framför allt på grund av djup kunskap av att utveckla och integrera säkerhetskritiska elektroniska styrsystem i kombination med en enastående företagskultur som uppmuntrar differentiering och ansvarstagande.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Intentionen är att du på sikt blir anställd av vår kund, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

 • Stora möjligheter för personlig utveckling och frihet.
 • Ett nära samarbete med en kunnig och erfaren kollega
 • Ett företag med en varm och inbjudande kultur, där ingen dag ska vara den andra lik

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som HR-koordinator kommer du supportera HR-ansvarig. Din anställning kommer påbörjas med en överlämning där ni kommer lägga grunden för ett långsiktigt samarbete, men det mesta kommer du lära dig på stående fot genom fria tyglar och höga målsättningar! I samarbetet kommer framför allt din förmåga att koordinera och sätta struktur komma till nytta, där du kommer arbeta brett och varierat men med högt fokus på rekrytering. Därför tror vi att du som söker brinner för rekryteringsprocesser. Andra uppgifter du kommer stöta på syftar till HR-administration, koordinera event på exempelvis arbetsmarknadsmässor, genomföra interna projekt för att förstärka den redan höga trivseln hos medarbetarna samt vidareutveckla den digitala kommunikationen i sociala medier.

Hos vår kund får du möjligheten att under stort eget ansvar själv skapa strukturer för att säkerställa att ingenting missas. Här får du en roll där ditt sinne för struktur och ditt öga för detaljer kommer hjälpa dig att bli ett nav i vår kunds HR-verksamhet,

Vi söker dig som

 • Har som lägst en kandidatexamen inom HR
 • Har 2-3 års relevant arbetslivserfarenhet
 • Har goda kunskaper i exempelvis Office-paketet och ett intresse för sociala medier
 • Är obehindrad i svenska och engelska, både i tal och skrift

Framför allt behöver du vara en person som trivs i en bred roll med mycket eget ansvar. Du behöver vara duktig på att sätta struktur och skapa goda samarbeten. Eftersom du kommer ha många kontaktytor och i vissa fall vara ansiktet utåt för vår kund behöver du ha en stark kommunikativ förmåga.

Övrig information

 • Start: Omgående/Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid, långsiktigt.

 • Placering: Mölndal

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

Dela detta jobb

HR-koordinator med fokus på rekrytering!

Academic Work