netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logga

HR-partner till Barn- och skolförvaltningen, Lunds kommun

Ansök nu

HR-partner till Barn- och skolförvaltningen, Lunds kommun

Barn- och skolförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi stävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

Om oss
På HR-avdelningen är vi 12 kollegor som med ett prestigelöst förhållningssätt arbetar tillsammans. Vi har olika kompetenser och erfarenheter inom avdelningen, vilket också är vår styrka. Våra olikheter är viktiga i vårt gemensamma arbete inom HR-avdelningen och i samarbetet med verksamheterna. Vi gör varandra bra och tillsammans är vi som bäst!

Vi söker en handlingskraftig HR-partner, för att ersätta vår kollega Jane som går vidare till nya utmaningar inom Lunds kommun.

Vill du vara med och utveckla HR-stödet till våra chefer inom barn- och skolförvaltningen? Vi erbjuder dig ett utvecklande och omväxlande arbete med möjlighet att påverka innehåll och utformning utifrån din kompetens och verksamhetens behov. Våra ledord Lyssna, Lära, Leda skall genomsyra allt vi gör, allt i syfte att skapa Ett Lund.

Arbetsuppgifter
Utifrån ett coachande förhållningssätt ger du ett professionellt och kvalificerat stöd i både operativa och strategiska frågor inom samtliga HR-processer. I tjänsten kommer du även att få ett särskilt fokusområde med arbetsrätt och förhandling.

I din roll som HR-partner hos oss säkerställer du att det löpande HR-arbetet i organisationen fungerar, du jobbar nära våra chefer och ingår i ett HR-nätverk där du har en aktiv och drivande roll. Som HR-partner kommer du att coacha, stötta och utmana våra chefer i HR-frågor såsom arbetsrätt, arbetsmiljö, lön/ lönerevision, rehabilitering och samverkan. Du kommer även att arbeta med förändringsarbete och med att implementera Lunds kommuns HR-rutiner och beslut.

Vårt arbetssätt genomsyras av samarbete och nätverkande, alltid med målbilden att leverera bästa möjliga stöd till verksamheten. Att ständigt stötta och coacha i syfte att få våra chefer att växa och utvecklas i sina roller är en naturlig del i vårt arbete. Som en del av HR-funktionen arbetar vi tillsammans med övriga HR-medarbetare för att utveckla och förbättra Lunds kommuns HR- processer.

Vi erbjuder dig ett utvecklingsorienterat och kvalificerat arbete på en engagerad HR-avdelning där vi tar tillvara våra olika kompetenser och lär av varandra.

Vi söker
Vi söker dig som drivs av nyfikenhet, engagemang och en vilja att göra skillnad genom att uppnå resultat som bidrar till en bättre verksamhet. I dig söker vi en positiv kraft som gärna tar initiativ och som kan arbeta självständigt men också gärna i team. För att lyckas krävs ett strukturerat arbetssätt och en förmåga att arbeta med flera olika parallella projekt och arbetsuppgifter. Du har en god analytisk förmåga, kan lätt se helheter och du kan enkelt sätta dig in i komplexa sammanhang. Vi vänder oss till dig som har relevant högskoleutbildning samt stor erfarenhet och intresse av förhandling och arbetsrätt.

Som HR-partner har du flerårig erfarenhet av brett operativt HR-arbete som även omfattat strategiska frågor. Vi ser gärna att du ingått i ledningsgrupp och därmed arbetat med kvalificerat HR-arbete utifrån ett strategiskt perspektiv

För rollen söker vi dig som har relevant högskoleutbildning inom HR, personalvetenskap, beteendevetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av större organisationer och komplexa uppdrag.

Vi söker dig som är kommunikativ med pedagogisk förmåga, du är mål- och resultatorienterad och har förmåga att skapa engagemang och delaktighet. Du har en strategisk förmåga och förstår frågors långsiktiga betydelse för verksamheten. Vidare fångar du upp behov i organisationen och omsätter dem i handling. Du arbetar strukturerat, är effektiv och drivande.

Ansökan
Kontakta gärna chefsrekryterare Malin Olsson, 046-359 98 34, vid frågor om tjänsten.
Vi arbetar med löpande urval, varför vi gärna ser att du ansöker direkt.
Välkommen med din ansökan!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-01-24

Referensnummer

2022/10

Kontaktperson(er)

  • Malin Olsson, 046-359 98 34

Facklig(a) företrädare

  • Cecilia Åkesson, Vision, 046-359 70 39

  • Gregorio Macario Hernandez, SSR, 046-359 82 49

 

Dela detta jobb

logga
HR-partner till Barn- och skolförvaltningen, Lunds kommun

Barn- och skolförvaltningen i Lunds kommun