netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
Mariestad Kommun

Ingenjör/utredare med inriktning park/hamn till gatuavdelningen

Ort
Utgår

2022-01-21

Ansök nu

Ingenjör/utredare med inriktning park/hamn till gatuavdelningen

Om arbetsplatsen

Att arbeta i Mariestads kommun är att göra skillnad tillsammans med andra och att utvecklas individuellt. Här behövs och uppskattas alla för det de gör – både av invånare och av arbetsgivare. Varje anställd i Mariestads kommun är en avgörande del i det viktiga arbetet med att ge service och omsorg till invånarna. Mariestads kommun fokuserar på hälsa, utveckling och delaktighet för sina anställda och ser möjligheterna hos varje person. Tillsammans skapar vi grunden för en god stad och utvecklar samhället till det vi vill att det ska vara.

I Sjöstaden Mariestad arbetar 2 500 kommunanställda från 170 yrkesgrupper inom 120 verksamhetsområden med några av Sveriges viktigaste uppdrag. Barns lärande, god omsorg, hållbar samhällsutveckling och miljöfrågor är bara några exempel på det som vi satsar på.

Arbetsuppgifter

Som utredare/ingenjör på gatuavdelningen kommer du huvudsakligen att arbeta med planering, handläggning och utredningar av ärenden som rör kommunernas parker, planteringar, park- och naturområdet, lekplatser, badplatser och vår hamn och skärgård.

Vi på gatuavdelningen ansvarar för kommunens gator och allmänna platser, både gällande drift och underhåll samt investeringar. Gatuavdelningen tillhör sektor teknik som arbetar inom hela MTG-området (Mariestad, Töreboda och Gullspång), med en gemensam teknisk nämnd.

En stor del i vårt arbete handlar om att ta fram planer och program för hur driften ska skötas samt agera stöd åt arbetsledarna i vår driftsorganisation och kontrollera att arbeten som beställs utförs. Vidare ansvarar och planerar vi för investeringsprojekt inom vårt område och här har vi hjälp av våra projektledare/projektörer, men mindre investeringsprojekt kan vi leda själva.
På vår avdelning har vi våra ansvarsområden men arbetar som en grupp och hjälps åt då vi är säkra på att framgång skapar vi tillsammans.
I arbetet ingår kontakt med utförare, allmänhet och beslutsfattare så god kommunikativ förmåga är bra egenskap att ha. I tjänsten ingår arbete både på kontoret och ute i fält.
Din anställning är i Mariestads kommun.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och/eller erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Körkort B är ett krav.

Som person är du driven och har stor vilja att utvecklas tillsammans med andra, är lösningsorienterad, serviceinriktad och gillar utmaningar. Våra kontakter internt och externt bygger på samarbete och goda relationer därför fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Goda kunskaper i andra språk än svenska är meriterande.

Kontakta oss gärna vid frågor om tjänsten. Vi kan komma att påbörja intervjuer löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Enligt överenskommelse

Referensnummer: A977651

Ansök här

Ersättning

Löneform: Månadslön

Anställning

Arbetstid:  Dagtid

Övrigt

Mariestads kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Med hänsyn till medarbetares, kollegors, kunders och brukares hälsa tillämpar Mariestads kommun rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mariestads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länk i annonsen, inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Mariestad Kommun
Ingenjör/utredare med inriktning park/hamn till gatuavdelningen

Mariestads kommun