netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

IT-rekryteringskonsult

Ort
Utgår

2022-03-14

Ansök nu

IT-rekryteringskonsult

Vi på Centric söker nu en vass rekryteringskonsult som har god erfarenhet inom IT. Det är en stor fördel om du har ett existerande nätverk med IT-profiler/ kompetenser.

Arbetsuppgifter
Du kommer att stötta vårt härliga team i Stockholm samt vara på uppdrag ute hos våra kunder. Du kommer att arbeta med headhunting, skapande av kravprofiler, hantering av intervjuer och urvalsmetoder samt referenstagning och support till rekryterande chefer.

Din profil och kvalifikationen

- Kandidat- eller Masterexamen inom HR, IT, Ekonomi eller likvärdigt.
- Erfarenhet av rekrytering inom IT.
- Erfarenhet av att självständigt driva rekryteringsprojekt och processer från ax till limpa.
- Flytande affärssvenska och affärsengelska - i både tal och skrift. 
Det är meriterande med erfarenhet från arbete på globalt IT-bolag, konsultbolag eller rekryteringsverksamhet med helhetsansvar för kundkontakt, kandidatupplevelse och search.

För att trivas hos oss är du prestationsinriktad, med en sympatisk approach till kollegor och kunder. Du uppskattar en snabbrörlig och affärsinriktad företagskultur samt tycker om att överträffa förväntningarna hos dem som du kommer i kontakt med. Det är viktigt att du har viljan och drivet att lära dig. Du talar och skriver engelska och svenska obehindrat. Du har en fallenhet för kreativt skrivande samt ett bra sinne för struktur.

Det är även av stor vikt att du har god människokännedom och ett intresse för att träffa nya människor samt att du värdesätter det egna ansvaret för att nå resultat. Det är viktigt att du är en god teamspelare eftersom du blir en viktig del av teamet som tillsammans förser våra kunder med IT-konsulter. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vad vi erbjuder
Vi erbjuder dig tillgång till kontinuerlig utveckling tillsammans med ett roligt gäng med mycket värme och humor. Vi har kontor i Sundbyberg med närhet till pendeltåg, tunnelbana, bussar och tvärbana. 

Känner du att det är dags för en ny rolig utmaning? Kontakta oss redan idag! Intervjuer sker löpande och vi vill därför tipsa dig om att registrera din ansökan så fort som möjligt.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Caroline Biverman på tfn: 0734-159380 eller caroline.biverman@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Dela detta jobb

Logga
IT-rekryteringskonsult

Centric Professionals AB