netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Jobb som lokalinredare under v. 49

Ansök nu

Jobb som lokalinredare under v. 49

Vi söker just nu efter 4 personer som vill hjälpa vår kund att sätta upp deras nya lokaler. Uppdraget sträcker sig tisdag - lördag under v.49, så vi letar efter dig som kan hoppa in på kort varsel!

Om tjänsten

Uppdraget innefattar att hjälpa till och göra i ordning och sätta upp vår kunds nya lokaler i Örebro, Hallsberg och Arboga. Sök tjänsten redan idag då vi tillämpar löpande urval!

Arbetsuppgifter

  • Åka till IKEA och inhandla möbler, instruktioner kommer att tillhandahållas.
  • Frakta möblerna och det som inhandlats till respektive lokal.
  • Skruva ihop möbler och dekorera.

Det gäller att du som söker kan ta egna initiativ i form av att själva bestämma vart i lokalen möblerna ska placeras och dekorera så det ser välkomnande och inbjudande ut! Det är också av yttersta vikt att du kan läsa IKEA-beskrivningar och montera ihop de möbler som inhandlas.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Vi söker dig som

  • Kan arbeta tisdag - lördag v.49
  • Kan ta egna initiativ
  • Är arbetsvillig

Det är meriterande om du som söker har körkort och egen bil som kan användas under uppdraget då den kan komma att användas som transportmedel. Vid användning av din bil kommer milersättning att erhållas.

Övrig information

Start: Tisdag 7 december

Omfattning: Tisdag - lördag v.49 (7-11 december)

Placering: Utgångspunkt Örebro

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Jobb som lokalinredare under v. 49

Academic Work