netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Junior administratör till Zemol i Stockholm

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-02-07

Ansök nu

Junior administratör till Zemol i Stockholm

Trivs du att arbeta med administration, service och hantera data i Excel? Har du dessutom ett intresse för belysningsbranschen och är en stjärna på prioriteringar så är detta rollen för dig. Hos Zemol erbjuds du en varierande roll inom administration där du har stora möjligheter att vidareutvecklas som teknisk konsult inom anläggning och underhållsprojekt. Ta chansen och sök redan idag och bidra till en ljusare infrastruktur i Sverige!

Om tjänsten

Zemol är ett teknikkonsultföretag specialiserat på belysnings-, el-, och kanalisationssystem i anläggningsbranschen och de arbetar med flera spännande infrastrukturprojekt. De har bland annat bidragit till belysningen längs E18 vid Naturhistoriska och väg 75 i anslutning till Södra länken, läs mer om deras utförda arbeten här.

Zemol fortsätter att växa och söker därför en femte medarbetare till teamet. Du välkomnas till det ljusa och trevliga kontoret centralt beläget i Sundbyberg. Du kommer att arbeta i en bred administrativ roll och därigenom avlasta två konsulter i deras uppdrag. Konsulterna fungerar där som ett tekniskt bollplank för att säkerställa korrekt utförd projektentreprenad och är där specialister inom anläggning och underhåll.

Målet med denna roll är att du, i takt med att du blir mer självgående och initiativtagande, får ta ett större ansvar i uppdragen där ambitionen är att du i framtiden går mot att axla en egen roll som konsult. I denna roll krävs det att du är flexibel och har lätt för att ta dig an nya arbetsuppgifter utefter arbetsplatsens och kollegornas arbetssituation.

Du erbjuds:

 • Möjligheten att utveckla dina administrativa färdigheter, glänsa med dina erfarenheter av att hantera större mängder data. Eftersom rollen är ny kommer du få stötta upp där det behövs och få vara med i formandet av dina arbetsuppgifter och anpassa din utveckling mot de områden som intresserar dig allra mest.
 • Du välkomnas till ett trevligt och socialt gäng med tajt sammanhållning som trivs bra i varandras sällskap. Hos Zemol tar alla ansvar och hjälps åt, samtidigt som de inte glömmer bort att skratta och ha roligt tillsammans.
 • En trygg anställning med goda anställningsvillkor i form av tjänstepension, 25 dagars semester, flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring.

Arbetsuppgifter

 • Avlasta konsulterna på Zemol med diverse arbetsuppgifter i konsultuppdragen.
 • Gå igenom uppdragshandlingar och sortera ut relevant data för att använda detta i egna sammanställningar.
 • Sortera ut data ur olika EAM (Enterprise asset management) underhållssystem och skapa sammanställningar mot kund.
 • Ta hand om dokumentationsleveranser till beställarens datasystem.
 • Korrekturläsa kravspecifikationer och bilda dig en uppfattning om vad som krävs för att föra arbetet framåt.
 • På sikt kommer du få möjligheten att utöka dina arbetsuppgifter utifrån egna intressen och behov inom företaget.

Vi söker dig som

 • Har en avklarad gymnasieutbildning, gärna med en teknisk inriktning.
 • Har ca 1 års erfarenhet av arbete med administration och är van vid att hantera data i Excel.
 • Har god erfarenhet av dokumenthanteringssystem/EAM underhållssystem.
 • Har grundläggande kunskaper i Excel.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift.
 • Det är meriterande om du har B-körkort.

Som person har du lätt för att ta till dig ny information och kan på ett självständigt sätt driva ditt arbete framåt och komma med initiativ på lösningar och nya arbetssätt. Du är engagerad och noggrann i ditt arbete där du förstår vikten av estetik och att utrycka dig väl i arbetet du lämnar ifrån dig. Du är samtidigt en lagspelare med god samarbetsförmåga och som trivs med att arbeta i grupp. Du är flexibel och kan sätta dig in i ärenden av olika karaktär och svårighetsgrad.

Övrig information

 • Start: Omgående/Enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med sex månaders inledande provanställning.
 • Placering: Sundbyberg, Stockholm.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att bli direkt anställd hos Zemol och deras önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om Zemol på deras hemsida.

Dela detta jobb

Junior administratör till Zemol i Stockholm

Academic Work