netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Junior Backend-utvecklare till Eniac!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-03-10

Ansök nu

Junior Backend-utvecklare till Eniac!

Vill du hjälpa oss att utveckla affärssystem med omtanke? Vi söker en engagerad utvecklare som vill växa i programmerarrollen, och som tycker att nöjda slutanvändare är det bästa som finns. Som programutvecklare på Eniac erbjuds du arbeta med helheten, och har stora möjligheter att vara med och påverka slutresultatet. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Eniac levererar kvalificerade, administrativa system och IT-tjänster till våra kunder, så att de kan fokusera helhjärtat på sin verksamhet. Vi är marknadsledande leverantör till enheter inom Svenska kyrkan. För oss är det viktigt att affärssystemen som vi utvecklar inte bara håller en hög standard utan att de också är anpassade efter kundens behov. Det kallar vi för system med omtanke!

Vi söker dig som kan utöka vårt team på Eniac inom backend-utveckling och hjälpa oss att leverera nytta och värde till våra kunder. Du kommer att ingå i ett korsfunktionellt team och du får jobba från ax till limpa med produktutveckling i samarbete med produktägare och andra utvecklare. Du kommer arbeta med utveckling av ny funktionalitet samt vidareutveckling av existerande system. Vi har idag ett Windows-system med hundratals användare över hela landet, och är inne på en resa för att göra denna produkt helt webbaserad. Utmaningarna är många, och du kommer att få många tillfällen att bidra och utvecklas inom olika områden.

Kort sagt: Vi erbjuder dig varierande och spännande arbetsuppgifter. Missa inte chansen att arbeta tillsammans med kunniga, hjälpsamma och jordnära kollegor i ett kundnära bolag med öppen företagskultur.

Vi på Eniac försöker alltid jobba långsiktigt, lyhört, flexibelt och prestigelöst. Under våra dryga 40 år som växande bolag har vi märkt att allt hänger ihop. Framgångsrika affärer börjar med ett bra arbetsklimat, såväl internt som gentemot kund. På så vis lyfter vi varandra och skapar system i världsklass, människor och teknik emellan. Företaget kännetecknas av en platt organisationsstruktur med stort eget ansvar. Vi jobbar tight ihop och sätter alltid kunden i fokus.

Eniac omsatte 2020 ungefär 45 miljoner kronor och är idag 32 anställda i Mölndal och Stockholm.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Eniac.

Arbetsuppgifter

Som programutvecklare på Eniac jobbar du med att förverkliga krav och visioner till körbara funktioner i systemet. Med den här tjänsten satsar vi på att förstärka vårt utvecklingsteam för Kyrkogård och församlingssystem. Teamet ansvarar gemensamt för flera delprogram och utveckling av ny funktionalitet blandas med förbättringar och rättningar i releasad mjukvara. Vi arbetar agilt i sprintar och levererar regelbundet till våra kunder.

Huvudfokus för denna tjänst är backend-utveckling och leverans av kundanpassade installationer, men hos oss har du möjlighet att växa som backend-utvecklare. Vi har flera programmerare med lång erfarenhet, och vi hjälper alltid och stöttar varandra för att det vi gör ska bli så bra som möjligt! Vi jobbar tight ihop och sätter alltid kunden i fokus. För att du ska få rätt förutsättningar och stöttning kommer du tilldelas en mentor som introducerar dig i system och arbetsuppgifter.

Välkommen till ett företag med familjär känsla där du kan spela pingis mot chefen på lunchrasten. Vi satsar på våra medarbetare och erbjuder kollektivavtal, generöst friskvårdsbidrag och friskvård på arbetstid. Dessutom har vi regelbundet stora och små personalaktiviteter – så som personalkonferenser, afterwork eller en fralla till kaffet.

Vi söker dig som

 • Har utbildningsnivå som motsvarar programmeringskunskaper på högskola eller universitet
 • Är driven och vill utvecklas som programmerare
 • Gillar att göra användarna nöjda
 • Gillar att jobba tillsammans med andra
 • Obehindrad kunskap i svenska och engelska i tal och skrift

Följande är meriterande:

 • Arbetslivserfarenhet av en liknande roll inom systemutveckling

De personliga egenskaper vi kommer lägga fokus på vid rerkryteringen är:

 • Problemlösande
 • Samarbetsförmåga
 • Ansvarstagande
 • Självgående

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid: Tillsvidare

 • Placering: Krokslätts Torg 5, Mölndal

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Eniac's önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Junior Backend-utvecklare till Eniac!

Academic Work