netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Junior projektsamordnare mot elnät

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-02-24

Ansök nu

Junior projektsamordnare mot elnät

Söker du efter ett meningsfullt arbete hos en uppdragsgivare som tar stort miljöansvar? Hos E.on kommer du få vara del i arbetet med att förnya och byta ut Örebros elnät genom administrativ samordning och stöttning i elnätsprojekt. Här får du dessutom chansen att utvecklas tillsammans med motiverade kollegor och en engagerad chef. Är detta jobbet för dig? Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Om tjänsten

För E.ons räkning söker vi nu en projektsamordnare mot elnät på heltid. Du kommer att ingå i ett team med 8 medarbetare där energi och samarbete står högt på agendan. För detta uppdrag söker vi dig i början av din karriär som har ett intresse för hållbarhet och miljö.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i rekryteringen och önskar att du i din ansökan skickar med en motivering till varför du är rätt för tjänsten och vill jobba på detta uppdrag.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande på vår hemsida.

Arbetsuppgifter

På detta uppdrag kommer du att administrativt stötta energidistributionsavdelningen och därmed hjälpa till att säkerställa att E.ons projekt kopplat till Örebros elnät genomförs på korrekt vis och i tid. Du kommer bland annat att hjälpa till med administration kring bygglov, etableringsstöd, kontering och fakturering. Du kommer dessutom att ha en del kontakt med externa parter som entreprenörer för att hjälpa dem få access till gemensamma arbetsytor. Vidare kommer du att samla in information från entreprenörer och kan behöva driva på för att få in informationen innan deadline. I denna roll kommer du att arbeta brett och för dig med rätt ambition finns alltid nya ansvarsområden att lära!

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en eftergymnasial examen mot administration, ekonomi eller annan utbildning vi bedömer likvärdig. Du har god datavana och kunskaper i officepaketet. Vidare tar du dig an nya datasystem och arbetsmetoder på ett snabbt sätt och är en person som kan hantera att ha igång flera arbetsuppgifter parallellt utan att något faller mellan stolarna.

Vi tror att du är i början av din karriär och på jakt efter ett uppdrag att växa i. Du har ett stort intresse för att arbeta mot en mer hållbar miljö och kommer drivas av att jobba mot E.ons mål att bli helt fossilfria till 2025.

Viktigt för denna tjänst är att du är en person med stort framåtlut och engagemang. Du är nyfiken och inte rädd för att ta initiativ till nya arbetsuppgifter eller metoder. Du lär dig snabbt och kan självständigt driva ditt arbete framåt. Står du utan kunskap för hur du ska lösa en uppgift så söker du självmant upp information, du väntar inte på att andra ska göra det åt dig. Då denna roll har många kontaktytor är det av stor vikt att du trivs med att samarbeta med kollegor och externa parter samt att du har ett strukturerat sätt att ta dig an både samarbeten och arbetsuppgifter.

Övrig information

  • Start: Februari

  • Omfattning: Heltid 6 månader med stor chans till förlängning

  • Placering: Örebro

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och E.ons önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

E.ons elnät för kraften hem till dig. Läs mer om satsningarna E.on gör i Örebro just nu här och om E.ons vision här!

Dela detta jobb

Junior projektsamordnare mot elnät

Academic Work