netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Kallskänka/Kock

Vår vision ”Grönast på ön”! Ett ständigt pågående arbete hos oss för att sälja varor hållbart med fokus på Hälsa, Miljö & Ekologi. Förutom vårt stora miljöfokus är vi en matinspirerande butik som satsar på bra färskvaror och hög personlig service. Nöjda kunder är det viktigaste för oss och vi vill alltid ge bästa möjliga service och försöka överträffa våra trevliga kunders förväntningar. Vi vill att både kunder och personal ska längta till oss!
Förutom vårt stora miljöfokus är vi en matinspirerande butik som satsar på bra färskvaror och hög personlig service. Nöjda kunder är det viktigaste för oss och vi vill alltid ge bästa möjliga service och försöka överträffa våra trevliga kunders förväntningar. Vi vill att både kunder och personal ska längta till oss!
Vi söker dig som älskar mat och kan skapa glädje och energi i din arbetsdag tillsammans med våra kunder och dina medarbetare. Vi tror att du har tidigare erfarenhet från butikskök, restaurangbranschen eller storkök. I tjänsten ingår produktion, matlagning och du kommer att utveckla vårt butiksproducerade sortiment, ett område som vi kommer att satsa på och vill skapa mycket nytt inom. Du ingår också i teamet och driften av vår manuella delikatess där ni arbetar som ett lag och självklart stöttar varandra.

Som person är du positiv, engagerad och serviceminded. Du sätter alltid kunden först och sprider gärna glädje till både kunder och kollegor. Vidare är du stresstålig och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du kan enkelt prioritera och strukturera upp arbetet. Du bör även behärska svenska språket i både tal och skrift. Butiken satsar mycket på utbildningar, och för rätt person finns goda möjligheter till utveckling inom företaget!

Krav för tjänsten är tidigare erfarenhet som kallskänka/kock eller liknande Tjänsten är på heltid /deltid 75% med schemalagda arbetstider främst vardagar Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Dela detta jobb

Kallskänka/Kock

Yobber AB