netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Köksbiträde Timvikarie

Ansök nu

Köksbiträde Timvikarie

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Området Konradsberg på Kungsholmen i Stockholm drivs och förvaltas till stora delar av Utbildningsförvaltningen. Konradsberg är ett kluster av flera olika skolor och förskolor där samverkan mellan ett gymnasium, fyra grundskolor och två skolor är vardag.
Campus Konradsberg är en administrativ enhet inom Utbildningsförvaltningen som har en nyckelroll på området med flera omfattande uppdrag och verksamheter.
• Campus Konradsberg är Stockholms stads största skolkök som tillagar, serverar och levererar 4500 - 6000 skolluncher varje dag, året om till flera olika skolor och gymnasier i staden.
• Campus Konradsberg serverar skolluncher till ca 3500 elever till tre grundskolor och två gymnasium i fem olika skolrestauranger i Campus Konradsberg och Thorildplans gymnasium.
• Campus Konradsberg bedriver även uthyrning och eventverksamhet i Aula Konradsberg samt skolcafé.
• Campus Konradsberg sköter den samordnade lokaldriften med vaktmästeri för Utbildningsförvaltningens skolor i Konradsberg.
• Campus Konradsberg sköter återbruk av storköksutrustning internt inom Utbildningsförvaltningen.

Arbetsbeskrivning

Preparering, tillagning och servering av skolmåltider samt efterarbete, disk och lokalvård i Campus Konradsberg och Thorildsplans gymnasium.

Kvalifikationer

Du är ansvarstagande, självgående, klarar av hög och låg arbetstakt samt villig att både lära och tänka nytt. Du är flexibel och vet att alla uppgifter, stora som små är minst lika viktiga. Du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga och vill vara delaktig i serveringen och kökets dagliga- och långsiktiga arbete. Det är viktigt att du ser och bemöter medarbetare och matgäster på ett trevligt och professionellt vis. Du har god förmåga att utrycka dig i tal och skrift.


Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från arbete inom skolkök, eller restaurang. Rekrytering påbörjas from 220110. 

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

För ytterligare önskvärda erfarenheter, förmågor och personliga egenskaper – se stadens rekryteringsprocess.

Övrigt

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och 30 gymnasieskolor med olika inriktningar.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Anställningsform

     Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     220124

Antal lediga befattningar

     10

Sysselsättningsgrad

     40tim/v

Ort

     Stockholm

Län

     Stockholms län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/7504

Publicerat

     2021-12-29

Sista ansökningsdag

     2022-01-28

Utbildningskrav

     Gymnasium

Dela detta jobb

Köksbiträde Timvikarie

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen