netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi på utbildningsförvaltningen en lokalsamordnare med gedigen erfarenhet av fastighetsekonomi och byggnadsutformning. Tjänsten är placerad på förvaltningens centrala administrativa enhet.
Det här uppdraget innebär ansvar för renoveringar, ombyggnationer och anpassningar av våra befintliga lokaler samt utemiljöer. Du kommer även att arbeta med investerings- och driftsbudget, ekonomiskt uppföljningsarbete och kontraktshantering.
I denna tjänst kommer du att arbeta både självständigt och i nära samarbete med övriga lokalsamordnare, ekonomer samt utbildningsförvaltningens chefer och rektorer. Du kommer även ha ett nära samarbete med förvaltare på samhällsbyggnadsförvaltningen.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha relevant eftergymnasial utbildning inom byggnadsteknik, fastighetsförvaltning, fastighetsekonomi eller annan eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska även ha några års dokumenterad yrkeserfarenhet av arbete direkt kopplat till lokalförsörjningsfrågor samt anpassningar och ombyggnationer av lokaler.
Arbetet som lokalsamordnare kräver både förmågan att kunna fatta beslut och att arbeta självständigt, men också god samarbetsförmåga då tjänsten innebär många olika kontaktytor. Du ska kunna planera och organisera ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt.
Då beställningar och uppföljningar sker i flera olika verksamhetssystem krävs det att du har en mycket god datavana. Du ska också kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.
För att lyckas väl i uppdraget är det viktigt att du har god kunskap om pedagogiska verksamheter och deras lokalbehov. Du måste även ha erfarenhet av att ansvara för egen budget och på ett strukturerat vis kunna prognosticera och följa upp denna.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.
B-körkort och tillgång till bil krävs.

ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga

Lokalsamordnare till utbildningsförvaltningen

Ansök nu

Dela detta jobb