netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Måltidsutvecklare

Företag Sotenäs kommun
Ort
Utgår

2022-01-30

Ansök nu

Måltidsutvecklare

Sotenäs kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen

Sotenäs - havets kommun, ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön. Fördelarna med att arbeta och leva i Sotenäs kommun är många: Sveriges vackraste natur, havsnära bostäder, bra skolor, möjlighet till en aktiv fritid och en trygg kommun. Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid. 

Beskrivning

Brinner du för matlagning och vill vara med och utveckla de offentliga måltiderna och driva verksamheten framåt? Vi står inför en spännande tid där kommunen ska arbeta med att utveckla  de offentliga måltiderna.

På måltidsenheten i Sotenäs kommun finns alla offentliga kök samlade. Det finns sex tillagningskök - fyra inom skola/förskola och två inom äldreomsorgen. Vi har även fyra mottagningskök. Vi är en enhet med cirka 30 medarbetare som brinner för våra arbetsuppgifter och som trivs med att laga mat och alla andra arbetsuppgifter som hör till. 

Vi har flera spännande arbeten på gång, som till exempel minska matsvinnet, laga goda och hållbara måltider, öka samarbetet med övriga verksamheter samt öka delaktigheten med matgästerna.

Vi vill att du ska få en god start hos oss. Därför får du introduktion både på din enhet och i Sotenäs kommun. Du erbjuds även möjlighet till löpande kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och möjlighet till löneväxling. Läs mer om dina förmåner på https://www.sotenas.se/naringslivarbete/jobbahososs/

Arbetsuppgifter

Som måltidsutvecklare hos oss kommer du att arbeta och i våra kök med att utveckla våra offentliga måltider. Tjänsten som måltidsutvecklare är helt ny och tillsammans utformar vi vad den ska innehålla och vilka områden vi behöver arbeta med för att driva utvecklingen framåt och bli ännu bättre.

Arbetet som måltidsutvecklare innebär även att arbeta operativt i våra kök med utveckling och inspiration.

Kommunen arbetar för att främja självledarskap vilket kommer att vara en viktig uppgift för måltidsutvecklaren. Varje medarbetares kunskap, vilja och förmåga är viktig för att driva verksamhetsutveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en engagerad och erfaren kock med flera års erfarenhet av praktiskt arbete i kök. Du är nytänkande, kreativ och har ett starkt intresse av att arbeta med utveckling och ständiga förbättringar. Du ska kunna se varje medarbetares potential och se hur man kan förbättra arbetsprocesserna i köken. 

Du har en positiv inställning till arbetet men även i mötet med kollegor, gäster och kunder. Vi ser det som självklart att du har en hög serviceförmåga och vill göra det bästa för våra gäster varje dag. Då du även kommer ingå i större arbetsgrupper krävs god samarbetsförmåga.

Du är även bra på att kommunicera och samverka, då vi ser personalens delaktighet som en viktig del av arbetet. Det är viktigt att du delar vår värdegrund och arbetar efter ledorden: öppenhet, delaktighet och helhetssyn. 

Du behöver vara pedagogisk, ha förmåga att få med dig människor samt vara öppen och social.

Har du erfarenhet av att ha arbetat i verksamhetssystemen Matilda och Hantera är det meriterande. 

Goda kunskaper i svenskt tal och skrift, datorvana och körkort är ett krav. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Information till kandidatförmedlare, rekryteringskonsulter och annonssäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Dela detta jobb

logga
Måltidsutvecklare

Sotenäs kommun