netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Personalkoordinator till Dalenbergs El & Maskinteknik AB - Skene

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2022-02-13

Ansök nu

Personalkoordinator till Dalenbergs El & Maskinteknik AB - Skene


Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 
Dalenbergs El & Maskinteknik AB är sedan 1 juli 2018 ett helägt dotterbolag till Vattenfall Services Nordic AB, ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av elanläggningar. Vattenfall Services utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom energieffektivisering, mätning och belysning. Bolagets 1 500 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland kunderna finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Vattenfall Services fyra kärnvärden är säkerhet, prestation, samarbete och kundfokus.
 
Är du en erfaren Personalkoordinator som gillar att vara spindeln i nätet som vill bidrag och leva efter vår visionen ”Sveriges Säkraste arbetsplats”? Är du dessutom en person som är noggrann, strukturerad, lösningsorienterad och kan hålla en hög sysselsättningsgrad för personalen? Läs vidare!
 
Din roll som Personalkoordinator

Personal koordinator har det administrativa ansvaret för alla elektriker på etableringen i Skene. Det innebär ansvar att i samråd med Projektledare och Serviceansvarig planera/schemalägga elektriker för pågående och planerade projekt och aktiviteter.
 
• I samråd med Projektledare och Serviceansvarig utse elektriker för aktuella projekt och serviceuppdrag.

• Säkerställa att Personlig Skyddsutrustning finns för planerade arbeten.

• Ekonomiskt ansvar, Personalkoordinator upprättar i samråd med Operativ Chef och Ekonomichef en budget för sin verksamhet och säkerställa att

• I samråd med Operativ Chef säkerställa att tidrapporteringarna är korrekta innan lönekörning,

• Analyserar den löpande verksamheten för att hitta förbättringsmöjligheter för en ökad lönsamhet

• Ansvar för personal- och resursplanering.

• Ansvar för planering och genomförande av krav-, och kompetensutbildningar för Elektriker

Din kvalifikationer som Personalkoordinator

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett utbildning inom HR (ledarskap, lönesystem, utbildning-personalplanering) eller motsvarande arbetslivserfarenheter som chef, projektledare, ledande montör eller serviceuppdrag. Du har ett stor intresse och erfarenhet av att planera personalresurser för projekt och serviceuppdrag och utbildningar till personal. Du har god datorvana (MS-Office) och talar och skriver svenska obehindrat. Goda kunskaper i engelska är meriterande.
 
Placeringsort: Skene
 
Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Christoffer Andreasson, Tel: 070-295 45 För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Teri-Anne Brink, teri-anne.brink@vattenfall.com
 
Hos Dalenbergs El & Maskinteknik AB blir du en del av vårt kompetenta team av erfarna Projektledare och Montörer. Vi erbjuder ett varierande arbete inom allt från fiber till 130 kV-kablar och utför installationer inom industri och entreprenad så väl som serviceuppdrag och installationer hos privatpersoner. Vi är idag 45 anställda placerade i Skene. För mer information om Dalenbergs El & Maskinteknik AB, klicka här.
 
Känns detta som ett jobb för dig?

Vi ser fram emot din ansökan senast den 23:e januari 2022. Då vi tillämpar löpande urval kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald.

Dela detta jobb

Personalkoordinator till Dalenbergs El & Maskinteknik AB - Skene

Vattenfall AB