netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

PIM-administratör till Coop

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-01-28

Ansök nu

PIM-administratör till Coop

Har du tidigare erfarenhet från att arbeta med produktinformation och söker nu nästa utmaning i karriären? Är du dessutom noggrann och strukturerad i ditt arbete och nyfiken på att arbeta i system? Då kan det vara dig vi söker för rollen som PIM-administratör till Coops huvudkontor.

Om tjänsten

Till Coop söker vi nu en PIM-administratör på heltid. Detta är ett konsultuppdrag som täcker ett vikariat med start i januari. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som PIM-administratör kommer du att tillhöra ett team om tre kollegor. Du kommer bland annat att hantera beställningar från Coops butiker via mail. Det kan röra sig om beställningar som ska justeras, kontrolleras i systemet eller att något behöver läggas till. Utöver detta kommer du att ha mycket mailkontakt med dina kollegor på andra avdelningar. Det förekommer även telefonsamtal som en del av tjänsten men majoriteten av de ärenden du hanterar kommer in via mail. Du kommer att arbeta i både Excel och PIM så du som söker bör känna dig trygg med detta.

Vi söker dig som

  • Har tidigare erfarenhet från att arbeta i PIM eller ett annat produktinformationssystem

  • Har goda kunskaper i Excel

  • Har god dator- och systemvana

  • Har mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift

Som person är du strukturerad och noggrann. Du säkerställer alltid att ditt arbete håller hög kvalitet och du är bra på att prioritera. Vidare är du serviceinriktad och ansvarstagande.

Övrig information

  • Start: Januari

  • Omfattning: Heltid, 8-17 måndag-fredag

  • Placering: Solna, Stockholm (inledningsvis och tillsvidare remote)

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Coops önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

PIM-administratör till Coop

Academic Work