netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Receptionist Heltid

Företag Barona
Ort
Utgår

2022-02-03

Ansök nu

Receptionist Heltid

Vi söker nu vår för kunds räkning i Sollentuna en prestigelös och självgående receptionist. Detta är en tjänst för dig som gillar kontakt med människor och som vill ge god service samt trivs att arbeta administrativt.

Arbetsbeskrivning
Som medarbete i företagets reception kommer du att vara den första man möter när man besöker företaget. Rollen som receptionist är en kombination av service och administration. Du är professionell i ditt bemötande och du bemöter alltid andra med ett leende på läpparna. Du kommer bland annat ha ansvar för att öppna och stänga receptionen, hantera besöksparkeringen , ta emot och välkomna besökare, hantera post, koordinera felanmälningar, ta emot inkommande samtal och mail.
Vem är du?
Vi söker dig som är serviceorienterad och självgående.
Du har en god förmåga att skapa relationer, du är noggrann och strukturerad. Du har gymnasiekompetens och bra kommunikativa färdigheter och uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Övrig information
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället. Tjänsten är på heltid och under kontorstider. Denna tjänst är inom ramen för Baronas konsultverksamhet. Fast lön samt tillkommande förmåner ingår via kollektivavtal. Du har också ett öga för detaljer och gillar att leverera service i världsklass!
Start för tjänsten är omgående V 47.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta
Carina Stjernström på carina.stjernstrom@barona.se

På grund av GDPR kan vi inte ta emot ansökningar via mail, så ansök till tjänsten via vår hemsida.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer på  http://barona.se/om-oss/

Dela detta jobb

Receptionist Heltid

Barona