netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Recruitment Coordinator till Academic Work, Linköping

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-02-24

Ansök nu

Recruitment Coordinator till Academic Work, Linköping

Vill du skaffa dig värdefulla erfarenheter inom rekrytering i en koordinerande roll med stort eget ansvar? Då är rollen Recruitment Coordinator något för dig!

Om tjänsten

Som Recruitment Coordinator jobbar du med alla delar i rekryteringsprocessen i ett tätt samarbete med dina teamkollegor. Ditt största fokus är att koordinera och prioritera teamets arbete på bästa sätt samt att ge våra kandidater bästa service genom hela rekryteringsprocessen. Här jobbar du i en fartfylld, ansvarsfull och affärsorienterad miljö där ditt arbete är en viktig del för vår fortsatta framgång inom rekryteringsområdet.

Du kommer stötta två av våra Recruitment Consultants där ert goda samarbete kommer att vara en förutsättning för att våra rekryteringsuppdrag ska kunna tillsättas. Din uppgift är att stötta dem i deras rekryteringsprocesser samt att ge våra kandidater och kunder bästa tänkbara service. Du jobbar proaktivt för att driva rekryteringsprocesserna framåt mot tillsättning och ansvarar för att delegera arbetsuppgifter till teamets deltidsanställda Staffing and Recruitment Assistants.

”Rollen som Recruitment Coordinator är otroligt bred där du får möjligheten att utforma ett framgångsrikt samarbete tillsammans med dina kollegor. Rekryteringsteamet präglas verkligen av glädje, omtanke och goda samarbeten mellan samtliga roller där vi tillsammans arbetar för att nå våra mål. Men det absolut roligaste med min roll är att jag har fått möjlighet att agera karriärpartner till personer som söker sin nästa utmaning i karriären.”

Såhär beskriver en av våra tidigare Recruitment Coordinators rollen och varför hon trivts så bra i den.

Arbetsuppgifter

  • Koordinera och prioritera arbetet i rekryteringsprocesserna för att skapa en god struktur
  • Ansvara för och vidareutveckla arbetet med kandidatnöjdhet i teamet
  • Selektera ansökningar, genomföra telefonintervjuer och referenstagning samt på sikt genomföra egna fysiska intervjuer
  • Administrera, exempelvis skriva annonser, kandidatpresentationer och registrera underlag i vårt affärssystem

Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och vill skaffa dig värdefulla erfarenheter inom rekrytering i en resultat- och servicefokuserad vardag. Dina arbetsuppgifter kommer att utvecklas och utökas i takt med att du bygger på din kompetens.

Vi söker dig som

  • Har en akademisk examen inom exempelvis Human Resources, beteendevetenskap service management eller ekonomi
  • Har tidigare erfarenhet från arbeten inom service och kundkontakt där du fått använda din förmåga att ta egna initiativ och eget ansvar
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, såväl i tal som i skrift
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av administration och koordinering från tidigare arbete

Du har en god samarbetsförmåga och bygger och utvecklar goda relationer med både kollegor, kandidater och kunder. Då arbetsuppgifterna är av varierande karaktär ställs det krav på ett strukturerat arbetssätt för att bli framgångsrik i din roll. Vår dynamiska arbetsmiljö kräver att du är flexibel, orädd och att du har en förmåga att prioritera och organisera ditt arbete även när tempot är högt. Vidare är du pålitlig och tar ansvar för din uppgift. Du ser möjligheter där du stöter på hinder och driver ditt eget arbete framåt för att nå önskat resultat.

ÖVRIG INFORMATION

Start: 25e januari

Omfattning: Heltid

Placering: Centrala Linköping

Lön: Fast lön samt provision

Sök tjänsten genom att klicka på skicka ansökan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under ”mina sidor” på din profil.

Det första steget i rekryteringsprocessen är att genomföra två tester av Assessio. Det ena är en personlighetskartläggning som tar cirka 20 minuter att slutföra, det andra ett test som testar din kognitiva förmåga som tar 12 minuter att slutföra. Anledningen till att vi använder oss av tester är för att säkerställa en solid och rättvis rekryteringsprocess med fokus på potentialen för den position vi anställer till.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på work@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget

Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart. För tredje året i rad vann vi 2019 kategorin bästa service- och tjänsteföretag i Brilliants tävling Powered by People. Academic Work har med andra ord högst medarbetarengagemang av alla företag i branschen!

Dela detta jobb

Recruitment Coordinator till Academic Work, Linköping

Academic Work