netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Rekryterare till Fujitsu!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-02-08

Ansök nu

Rekryterare till Fujitsu!

Har du en avslutad examen inom HR eller ekonomi och ett intresse för IT-rekrytering? Då kan denna tjänst som rekryterare hos Fujitsu vara rätt tjänst för dig! Fujitsu är en av världens största leverantörer av IT-tjänster och de söker nu en driven person som självständigt kommer få ansvara för att driva rekryteringsprocesser från a till ö. Är du rätt person för denna tjänst? Skicka då in din ansökan idag då urval sker löpande!

Om tjänsten

I den här rollen kommer du bli en del av Fujitsus HR-team som genomsyras av högt i tak, familjär stämning och nära samarbeten. Rollen kommer framförallt innebära självständigt arbete med att driva rekryteringsprocesser av IT-profiler från a till ö. För att lyckas i denna roll ser vi att du som söker har avslutad kandidatexamen inom HR eller ekonomi samt tidigare erfarenhet av rekrytering, gärna inom IT-branschen.

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Fujitsu. Uppdraget kommer att vara på heltid sex månader framåt, om samarbetet fungerar bra finns det goda möjligheter att bli förlängd då det finns ett långsiktigt behov. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär ansvar kopplat till att driva rekryteringsprocesser självständigt från början till slut. Exempel på arbetsuppgifter som tjänster kan innebära är:

  • Skapa annonser
  • Arbeta med search
  • Ansvara för intervjuer
  • Referenstagning
  • Föra dialog med berörda avdelningschefer på Fujitsu

Vi söker dig som

  • Har avslutad kandidatexamen i HR eller ekonomi.
  • Tidigare erfarenhet av att driva rekryteringsprocesser från ax till limpa.
  • Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Koncernspråket är engelska.
  • Meriterande: Tidigare erfarenhet av rekrytering av IT-profiler samt erfarenhet av arbete med headhunting och cold calls.

Som person är du orädd, driven och hungrig på att utvecklas och växa i din roll. Vi tror att du är strukturerad och noggrann i ditt sätt att arbete samt att du har ett öga för kvalitet. Vidare har du en nyfikenhet på IT-branschen och en vana att bygga upp relationer med olika typer av människor.

Övrig information

Start: Januari 2022.

Omfattning: Heltid, 12 månader med start 6 månader.

Placering: Kista.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fujitsus önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Dela detta jobb

Rekryterare till Fujitsu!

Academic Work