netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Researcher till ValueOne

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2022-02-04

Ansök nu

Researcher till ValueOne

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Våra affärsområden är: uthyrning av inköp och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

ValueOne fortsätter att växa och vi behöver nu anställa en researcher till vårt kontor i Uppsala. Vi söker en självständig och engagerad person som vill vara med och tillsammans med oss fortsätta utveckla vår framgångsrika konsult och rekryteringsverksamhet. Vi erbjuder dig en viktig och utvecklande roll i ett tillväxtföretag med en tydlig position på marknaden.

Ansvar

Du arbetar med search och urval av kandidater och konsulter till våra uppdrag inom supply chain. Du arbetar nära regionchefen och tillsammans är ni ett team som har den viktiga uppgiften att leverera i hela uppdrags- och leveranskedjan för region Nord. Du rapporterar direkt till ansvarig för kompetensförsörjningsprocessen i Stockholm.

Arbetet

I arbetsuppgifterna som researcher ingår bl.a. följande:

 • Upprätta kravspecifikationer tillsammans med kundansvarig

 • Skriva och publicera jobbannonser

 • Söka efter kandidater/konsulter i t.ex. externa nätverk och sociala medier

 • Läsa och granska CV

 • Självständigt ansvara för kontakter med kandidater och konsulter

 • Genomföra telefonintervjuer

 • Boka intervjuer för Valueone

 • Bistå rekryterare vid intervjuer

 • Upprätta kandidat- och konsultpresentationer för presentation till kund

 • Boka intervjuer hos kunder

 • Bistå/utföra vissa andra arbetsuppgifter vid behov som t.ex. referenstagningar, personlighetstest och andra kontroller.

Erfarenhet

Vi är specialister inom supply chain, inköp och logistik varför vi gärna ser sökande med erfarenhet av arbete inom detta område. Även erfarenhet eller intresse för konsultverksamhet, bemanning, rekrytering och/eller search är viktigt för denna roll. Vi ser gärna sökande med en eftergymnasial- eller universitetsutbildning.

För att lyckas och trivas hos oss har du en väl utvecklad förmåga gällande kompetens- och personlighetsbedömning. Du talar och skriver bra svenska och engelska. Du har en stilistisk känsla för hur man skriver bl.a. jobbannonser. Vidare är du resultatinriktad, kommunikativ, snabbtänkt, lyhörd, kreativ och trivs med att jobba i ett högt tempo. Du gillar människor, mångfald och tycker att dynamiken mellan det personliga och affärsmässiga inte bara är spännande utan också förutsättningsskapande.

Du kommer att arbeta i en spännande omgivning med snabba beslut. Vi är kunddrivna och vårt arbete präglas av kvalitet, utveckling och ett professionellt bemötande av konsulter/kandidater och våra kunder.

Är du intresserad?

Ansök idag men senast den 8 december 2021. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske tidigare. Skicka in din ansökan med ett personligt brev och CV. Berätta gärna om varför du passar in på tjänsten. Har du frågor ring Olof Widmark 070 786 80 99 eller Thomas Larsson 070 650 20 16. Vi ser fram emot din ansökan.

ValueOne upphandling inköp logistik strategisk taktisk operativ inköpare upphandlare logistiker procurement sourcing purchasing supply chain logistic commodity category strategic tactic operational buyer purchaser manager planner demand rekrytering recruitment search bemanning consultant consult

 

 

 

Dela detta jobb

logga
Researcher till ValueOne

ValueOne AB