netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Servispersonal till Liseberg!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-02-08

Ansök nu

Servispersonal till Liseberg!

Ser du dig som glädjespridaren i rummet och har åtminstone 2 års erfarenhet av att arbeta med servering på restaurang? Är du på jakt efter ett roligt deltidsjobb på någon av Lisebergs restauranger? Då kan det vara dig vi söker! Sök redan idag, tjänsten kommer tillsättas löpande.Om tjänsten

Nu söker vi servispersonal till Lisebergs restauranger, bland annat till Lisebergs Wärdshus, Tyrolen, Järnvägsresturangen, 1923, The Green Room, Hamnkrogen och Skeppsmagasinet. Tjänsterna är säsongsanställningar med varierande arbetstidsomfattning. Arbetstiden är förlagd enligt verksamhetens behov, vilket betyder både kvällar och helger. Nu är det snart dags för Jul på Liseberg och årets alla julbord vilket innebär att behovet hos restaurangerna ökar. Antal timmar kan variera mellan veckor men vi vill att alla ska kunna vara tillgängliga minst 20 timmar.

Du erbjuds

 • Ett socialt arbete med många kontaktytor i form av besökare och kollegor

 • Vara representant och säkerställa att alla besökare på Liseberg får en minnesvärd upplevelse.

 • Dedikerad konsultchef

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Tjänsterna innehåller sedvanliga arbetsuppgifter inom servis och bar. Framförallt vill vi ha dig som tycker att kundupplevelsen är det viktigaste. Hos Liseberg tror dem inte att ensam är stark, utan tror att lagarbetet genomsyrar arbetssättet som leder till att gästernas upplevelser blir något utöver det vanliga.

Vi söker dig som

 • Är studerande på en eftergymnasial nivå på åtminstone 50% till januari 2022 eller har en annan sysselsättning på åtminstone 50%
 • Har åtminstone 2 års erfarenhet av att arbeta som servitör på restaurang
 • Har mycket goda kunskaper om viner
 • Är obehindrad i svenska och engelska eftersom båda språken används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du:

 • Har en/studerar en restaurangutbildning

Som person är du:

 • Serviceinriktad
 • Initiativtagande
 • Flexibel

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Ca 20h / veckan

 • Placering: Liseberg, Göteborg

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Lisebergs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Liseberg är ett av Sveriges mest besökta turistmål. Sedan 1923 har de fått miljontals människor att mötas och trivas tillsammans i nöjesparken. Liseberg driver nöjesparken med sina 39 åk-och upplevelseattraktioner, spel, lyckohjul, musikscener, dansbana och flera restauranger och serveringar i en grönskande parkmiljö. Liseberg sätter stort värde på att erbjuda ett brett utbud av mat och dryck till hög kvalitet. Inne i nöjesparken finns temarestauranger som Tyrolen och fiskrestaurangen Hamnkrogen samt anrika Lisebergs Wärdshus som satsar på närproducerade råvaror. Dessutom är de stolta över världens första helvegetariska nöjesparksrestaurang, The Green Room. Här finns också Max hamburger-restauranger, andra snabbmatskoncept och kaféer. Samtliga restauranger inne i nöjesparken erbjuder vegetariska rätter.

Ansök här

 

Dela detta jobb

Servispersonal till Liseberg!

Academic Work