netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Sigicom rekryterar Testautomatiserare

Ort
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Sigicom rekryterar Testautomatiserare

Sigicom växer och utvecklingsteamet behöver fler mjukvaruingenjörer. Vi söker nu en testautomatiserare.

Sigicom är ett internationellt framgångsrikt företag i den digitala teknikens framkant. När det kommer till utveckling inom mätsystem för omgivningspåverkan är vi ledande och då vi ständigt växer är det viktigt för oss att behålla vår familjära atmosfär i företaget. På Sigicom utvecklas vi tillsammans och i nära samarbete med våra kunder. Våra grundläggande värderingar är ständigt lärande, öppenhet, ärlighet och frihet under ansvar. Delar du dem så skulle du säkert passa bra in i gänget! Vårt huvudkontor ligger i Älvsjö, strax söder om Stockholm, och här jobbar de allra flesta av oss. Vi har även kontor i Frankrike, Storbritannien och USA och har nära kontakt med våra trevliga arbetskamrater där.

Sigicoms produkter är främst mätinstrument för vibration och ljud som monteras utomhus under längre tider med batteridrift. Kravet på låg effektförbrukning ger då vissa utmaningar i delar av designen. Nya funktioner läggs löpande till på befintliga produkter och utveckling av nya produkter och plattformar. Vi tillämpar agila arbetsmetoder, inkl. test och CI/CD.

Som testautomatiserare på Sigicom kommer du ingå i ett testteam som skapar rutiner för test och kvalitet samt utveckla tekniska lösningar för automatisering. Detta kommer du sedan att vidareutveckla och förvalta. Du har tidigare erfarenhet av testautomatiseringslösningar och olika testverktyg. Andra arbetsuppgifter är att driva kodkvalitetsfrågor och att skapa testbar kod. Du kommer leda testprocessen samt ansvara för releasehantering.

Önskvärda krav:
Java
Python
Testmetoder inkl CI/CD
Jenkins
Agila arbetsmetoder
Testledning

Meriterande:
Releasehantering

Övrigt:
Arbetsmiljö: Linux, MacOS och/eller Windows. På Sigicom tillåter vi valfri miljö, mestadels arbetar vi på Linux, men en del på MacOS och Windows.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Sigicom med Dreamwork. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i Älvsjö. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse.

Du söker tjänsten på www.dreamwork.se vänligen bifoga CV och personligt brev. Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Christina Martinsson, ansvarig rekryterare på Dreamwork. christina.martinsson@dreamwork.se

Dela detta jobb

Sigicom rekryterar Testautomatiserare

Dreamwork Scandinavia AB