netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Söker du extraknäck över julledigheten? Se hit!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-02-15

Ansök nu

Söker du extraknäck över julledigheten? Se hit!

Studerar du och är sugen på att tjäna en extra slant över jul och nyår? Gillar du dessutom att jobba med kundservice? Nu söker vi konsulter som ska jobba som taxibokare med start omgående. Sök tjänsten redan idag! Urval sker löpande.

Om tjänsten

Vi söker nu studenter som ska jobba hos Xzakt med att boka taxiresor i göteborgsområdet. Xzakt har kontor i Skellefteå, Gävle och Stockholm och det kommer finns möjlighet att jobba från kontoren alternativt remote om du befinner dig i en annan stad. Anställningen kommer att startas med en utbildning på runt tre timmar där du introduceras i arbetet. Under arbetspassen kommer du kunna ta kontakt med andra kollegor via en chatt eller telefon för att få den stöttning du behöver. Xzakt förser dig med de arbetsverktyg du behöver om du inte har utrustning hemma du kan använda.

Vi söker personer som kan börja omgående och i fösta hand stötta upp fram till 1/9. Du kommer under perioden att få boka in dig på pass som är fördelade över både helger och vardagar, dag som natt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer jobba med att ta emot inkommande samtal från kunder i Göteborg och boka taxiresor via en webbsida. Det kan även ringa in kunder som ringt fel där du kopplar dom till rätt instans.

Vi söker dig som

  • Är orädd att ta dig an nya utmaningar och är serviceinriktad med kunden i fokus
  • Har grundläggande tekniska kunskaper och kan hantera att arbeta via dator och telefon
  • Har möjlighet att jobba antingen nyårsafton eller julafton eller juldagen.

Övrig information

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Några dagar i veckan fram till 9/1. Vid intresse finns möjlighet att fortsätta jobba extra på kvällar och helger förutsatt att alla parter är nöjda

  • Placering: Remote eller från Xzakt:s kontor i Skellefteå, Stockholm eller Gävle

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Xzakt önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen..

Ansök här

 

Dela detta jobb

Söker du extraknäck över julledigheten? Se hit!

Academic Work