netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Student sökes för rollen som avgift- och hyresförvaltare till Nabo!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-02-04

Ansök nu

Student sökes för rollen som avgift- och hyresförvaltare till Nabo!

Vill du arbeta extra på ett bolag som har kunden i fokus, där du får nyttja din noggrannhet och serviceförmåga i en roll som avgift- och hyresförvaltare? Då är Nabo stället för dig. Just nu söker vi dig som vill bredda din erfarenhet inom bostadsrättsförvaltning och arbeta med administration, service, ekonomi och avtalshantering. Som person är du nyfiken och lägger ett stort engagemang i ditt arbete. Sök idag då start är omgående!

Om tjänsten

Bostaden är den viktigaste och dyraste investeringen vi gör som privatpersoner. Nabo gör det enkelt att engagera sig i sitt boende även om man inte själv är ekonom, jurist eller fastighetsingenjör. Varje dag förenklar Nabo för brf-styrelser, fastighetsägare och de boende så att de får mer tid över till annat. Nabo är den enda aktören i branschen som utvecklat sin egen plattform för förvaltning av bostäder. Den automatiserar rutinarbete och underlättar vardagen för både kunder och deras egna experter inom förvaltning.

I rollen som avgift- och hyresförvaltare kommer u på deltid att vara en del av avdelningen avgift- och hyra, som även ingår i ekonomisk förvaltning. På Nabo arbetar mer än 250 experter inom ekonomi, fastigheter, IT och juridik för att varje dag underlätta vardagen för sina kunder.

Du erbjuds

 • Möjligheten att vara med och utvecklas tillsammans med ett bolag i stark tillväxt.
 • Utvecklingsmöjligheter efter examen.
 • Ett flexibelt arbete vid sidan av studierna.

Arbetsuppgifter

Som Avgift- och hyresförvaltare stöttar du bostadsrättsföreningar i frågor som rör ekonomi och administration. Det kommer röra sig om frågor så som att hantera överlåtelseavtal och komplettera med uppgifter som saknas. Du kommer till exempel att:

 • Skanna in lägenhetsregister i Excel.
 • Administrera nya inkomna föreningar.
 • Kontrollera uppgifter i överlåtelseavtal i samband med bostadsförsäljning.
 • Administrera handlingar och dokument som rör bostadsrättsföreningen.

Vi söker dig som

 • Har minst ett år kvar av dina eftergymnasiala studier, inom förslagsvis ekonomi, förvaltning eller juridik.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, då det krävs för arbetets utförande.
 • Har en god vana av att arbeta i Excel.

I den här rekryteringen lägger vi störst vikt vid dina personliga egenskaper, där vi ser att du är väldigt serviceinriktad och vill arbeta för att överträffa kunders förväntningar. Som person är du väldigt noggrann i allt du gör och du trivs även med att arbeta självgående.

Övrig information

 • Start: Omgående.

 • Omfattning: Deltid, ca 10 timmar i veckan.

 • Placering: Gullmarsplan, Hammarbybacken 31.

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nabos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Nabo är på en resa för att forma framtidens förvaltning och boendetjänster. De ser en bransch som alldeles för länge saknat nya, smarta och digitala lösningar – och det har de börjat förändra. Vill du vara med på resan? Nabo jobbar mot tydliga mål och driver sin egen utveckling med stöd av engagerade ledare. Utöver den personliga utvecklingen hoppas Nabo att dagarna tillsammans består av hög trivsel och många skratt. Deras mål är att tiden på Nabo ska vara medarbetarens höjdpunkt i karriären.

Dela detta jobb

Student sökes för rollen som avgift- och hyresförvaltare till Nabo!

Academic Work