netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Studerande administratör söks på deltid!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-02-24

Ansök nu

Studerande administratör söks på deltid!

Är du studerande inom teknik och är redo att ta ett steg in på arbetsmarknaden, eller är ute efter nya spännande utmaningar på ett innovativt företag? Har du ett brinnande intresse för hållbarhet och vill bidra till en minskad miljöpåverkan inom gasindustrin? Vi på Academic Work söker nu dig som har ett tekniskt intresse och vill vara med i en spännande utvecklingsfas i rollen som Administratör. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Stockholm Gas är ett gas handlingsbolag som säljer bland annat natur- och biogas till hushåll, restauranger, industrier och fordonssektorn runt om i Stockholm. De arbetar aktivt med att minska miljöpåverkan genom att successivt övergå till biogas i deras inköp och försäljning av gas.

Stockholm Gas befinner sig nu i ett projekt med en omstrukturering av sina system och är nu i behov av två administratörer som vill vara med och bidra till en smidig övergång. Uppdraget kommer inledningsvis att genomföras på plats men för rätt person finns goda möjligheter att arbeta på distans.

För bästa tänkbara start kommer du få en introduktion online för att lära dig systemen de arbetar med. Det finns även goda möjligheter att kombinera arbetet med dina studier då du och Stockholm Gas kommer att komma överens om ett upplägg som funkar för er utifrån ditt skolschema och deras behov.

Du erbjuds

 • Möjlighet att utvecklas inom administrationsarbete
 • Möjlighet att utvecklas i din karriär och utöka ditt nätverk
 • Deltidsarbete vid sidan av dina studier

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som administrator kommer du primärt att arbeta i deras system CRM med fakturering. Du kommer att dokumentera kompletterande kundinformation in i deras system. Mer konkret kommer du att:

 • Korrekturläsa mätresultat
 • Registrera utskick till kund
 • Datakvalitetsarbete och uppdatering av kundinformation

Vi söker dig som

 • Har en pågående högskole/universitets utbildning inom teknik. Är du civilingejörstudent är det extra meriterande.

 • Tidigare arbetslivserfarenhet eller erfarenhet från praktik anses som meriterande men är inget krav.

 • Kunskaper inom Office-paketet

 • Kunskaper inom Dynamix 365

 • Är flytande i svenska i både tal och skrift är ett krav

 • För denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att passa i tjänsten är det avgörande att du har ett problemlösande förhållningsätt, tar stort eget ansvar över ditt arbete samt driver dina arbetsuppgifter med ett strukturerat och noggrant förhållningsätt.

Information om företaget

Stockholm Gas säljer biogas, naturgas och stadsgas till hushåll, restauranger, industrier och fordonssektorn. Vi gör det med fötterna i traditionen, hjärtat i kundens behov och blicken mot en hållbar framtid. Det ska vara enkelt att välja gas, att nyttja olika gasprodukter och att vara modern genom val av biogas. För mer information om Stockholm Gas finns att läsa här.

Dela detta jobb

Studerande administratör söks på deltid!

Academic Work