netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Studerande som Talent Sourcer till Tech-bolag

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-02-13

Ansök nu

Studerande som Talent Sourcer till Tech-bolag

Vill du vara med och påverka ett företags resa genom att vara en nyckelspelare där allting börjar, i rekryteringen? Studerar du i dagsläget, har tidigare erfarenhet inom rekrytering och är nu på jakt efter nästa utmaning? Om du dessutom har möjlighet att börja en ny tjänst omgående kan du vara den vi söker för rollen som Talent Sourcer till ett tech-bolag!

Om tjänsten

Academic Work söker nu en Talent Sourcer på deltid till en av våra kunder. Starten kommer att vara omgående med start i januari. Företaget är ett välkänt tech-bolag som ligger i framkant inom sitt område. De har en spännande tillväxtresa framför sig och söker nu dig som vill vara med och spela en viktig roll inom detta.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som Talent Sourcer kommer du att ansvara för kartläggning av talanger, identifiering och etablering av kontakter. Nyckeln till att hitta rätt kandidater på en allt mer konkurrensutsatt marknad är att arbeta proaktivt. Dina främsta "kunder" i rollen är chefer och kandidater vilka du jobbar i tät dialog med. Ditt huvudfokus i rollen kommer att vara att stötta Talent Agents med ett proaktivt och strategiskt rekryteringsarbete. Du kommer vara en viktig nyckelspelare för att finna såväl nya som rätt talanger.

Du blir en del av ett härligt och energifyllt team med högt i tak! Här delas kunskaper och erfarenheter dagligen samtidigt som de har roligt tillsammans.

Vi söker dig som

  • Studerar relevant utbildning på eftergymnasial nivå inom personal, ekonomi eller liknande och tar examen tidigast i juni 2022

  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

  • Är trygg och trivs med att ha den främsta kandidatkontakten över telefon

  • Har arbetslivserfarenhet av ett serviceinriktat och/eller administrativt arbete

  • Har goda kunskaper inom Office-paketet

Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av rekrytering.

Du älskar att arbeta med headhunting och du motiveras av "jakten på den rätta kandidaten". Att bygga nätverk och relationer är något som du trivs bra med och du är en "people person" av rang. Du har en god kommunikativ förmåga och är bra på att hantera många kontakter både internt och externt. Vidare är du driven som person och du är inte rädd för att ta dig an en utmaning. Du kommer gärna med egna förslag och idéer och du tycker om att få finna lösningar på problem.

Övrig information

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Deltid, ca 2-3 dagar/vecka

  • Placering: Centralt, Stockholm

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Studerande som Talent Sourcer till Tech-bolag

Academic Work