netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
s

Talent Acquisition Partner med inriktning Tech

Ansök nu

Talent Acquisition Partner med inriktning Tech

Vi är ett härligt rekryteringsteam som har stort driv och intresse för att ge den bästa kandidatupplevelsen och servicen till både rekryterande chefer och kandidater. Vi skrattar och har roligt på jobbet samtidigt som vi tar våra arbetsuppgifter på allvar och har som mål att alltid leverera högsta kvalité. Teamet stödjer olika delar i verksamheten så det ställer krav på oss att arbeta båda självständigt och tillsammans.

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som främst kommer att samarbeta med vår IT-verksamhet och därför behöver du ha erfarenhet av Techrekryteringar.
Som Talent Acquisition Partner kommer du i nära dialog med rekryterande chefer ansvara för hela rekryteringsprocessen. Du kommer vara engagerad och delaktig i vårt traineeprogram som vi är mycket stolta över. Att representera ATG på event och mässor är också förekommande under året. Vidare får du möjlighet att jobba med andra HR-initiativ och är med och onboardar dina kandidater. Ditt fokus kommer att vara IT så du kommer spendera tid på searcharbete främst på LinkedIn.

Kvalifikationer

För att lyckas och trivas
Vi önskar oss en kollega som har stort intresse för service och rekrytering och vi ser att du håller dig uppdaterat på ny teknik och nya initiativ. Har du arbetat med förbättringar och innovation, kommer det vara en stor tillgång, då vi arbetar mycket med att skapa en digital, effektiv och rolig process.

Som person är du självdriven och lösningsorienterad och du skriver och pratar svenska och engelska obehindrat. Vi ser gärna att du har ett stort intresse av Employer Branding och har en massa idéer om hur vi kan attrahera potentiella medarbetare. .

Är du också en person som har nära till skratt och tycker det är spännande att skapa nya relationer både internt och externt kommer du trivas hos oss.

Om mig - rekryterande chef Kristina Ulander, Manager Talent Acquisition
Jag älskar rekrytering med allt vad det innehåller och brinner för att matchningen mellan arbetsgivare och kandidat blir perfekt. Jag tror på det coachande ledarskapet, att vi jobbar hårt för att överträffa våra mål, har roligt på vägen och tillsammans skapar rekrytering och Employer Brand i världsklass.
För mig är det viktigt att vi jobbar enligt jaget för laget. Att arbeta tillsammans och inte bara samtidigt gör att alla får ett stort värde på sin sträcka- Några startar, andra har mittsträckan och vissa slutför.

Om företaget

Så här har vi det

Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ​

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ​ Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.​

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Dela detta jobb

s
Talent Acquisition Partner med inriktning Tech

AB Trav och Galopp ( ATG )