netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Timvikarier och sommarpersonal till måltidsenheten

Företag Sotenäs kommun
Ort
Utgår

2022-03-31

Ansök nu

Timvikarier och sommarpersonal till måltidsenheten

Sotenäs - havets kommun, ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön. Fördelarna med att arbeta och leva i Sotenäs kommun är många: Sveriges vackraste natur, havsnära bostäder, bra skolor, möjlighet till en aktiv fritid och en trygg kommun. Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid. 

Beskrivning

Har du ett stort intresse för service och måltid? Gillar du omväxling och varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka vikariat hos oss! Vi söker nu timvikarier och sommarpersonal.

På måltidsenheten i Sotenäs kommun arbetar ca 30 medarbetare i sex tillagningskök och fyra mottagningskök. Under sommaren kommer du att arbeta i köket på Kvarnbergets äldreboende eller på Hunnebohemmet.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta i storkök med  kökets alla förekommande arbetsuppgifter såsom matlagning, grönsaksberedning, servering, mottagning av varor, diskning och städning. Vi lagar både frukost, lunch och middag. Arbetstiderna är dagtid men även helgarbete förkommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en flexibel, uppmärksam och lättlärd person. Du har en positiv inställning till arbetet men även i mötet med kollegor, gäster och kunder. Vi ser det som självklart att du har en hög serviceförmåga och vill göra det bästa för våra gäster varje dag. Då du även kommer ingå i större arbetsgrupper krävs god samarbetsförmåga. Du ska kunna följa instruktioner och jobba strukturerat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du är även bra på att kommunicera och samverka, då vi ser personalens delaktighet som en viktig del av arbetet. Det är viktigt att du delar vår värdegrund och arbetar efter ledorden: öppenhet, delaktighet och helhetssyn. 

Goda hygienkunskaper är en förutsättning för arbetet och utbildning inom restaurang och storhushåll eller motsvarande är meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete.

Körkort är ett krav.

Villkor 

Timanställning med schema under sommarperioden. Helgarbete förekommer. Är du intresserad av att arbeta som timvikarie innan sommarperioden kommer du arbeta efter behov.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden.

Information till kandidatförmedlare, rekryteringskonsulter och annonssäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Dela detta jobb

logga
Timvikarier och sommarpersonal till måltidsenheten

Sotenäs kommun