netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Vaktmästare/husvärd till äldreboende i Solna

Ort
Utgår

2022-02-11

Ansök nu

Vaktmästare/husvärd till äldreboende i Solna

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en vaktmästare/husvärd till vår verksamhet Berga i Solna.

Berga är ett modernt äldreboende för personer med omvårdnadsbehov och personer med demenssjukdom.

Berga ligger i Bergshamra med utsikt över Edsviken och Värtan. Det finns 96 trevliga lägenheter som är uppdelade på 12 plan med små avdelningar om åtta boende. Lägenheterna är mellan 28-32 kvm och har ett stort rum, badrum samt ett trinett-kök. På varje våning finns även ett gemensamt vardagsrum, en matsal samt en stor balkong.

Arbetsbeskrivning:

Som vaktmästare/husvärd på Berga kommer du att arbeta med allmänt förekommande arbetsuppgifter inom ett vaktmästeri, såsom transporter, godshantering, avfallshantering, städning av lokala utrymmen, posthantering, service och underhåll av inventarier m.m. I tjänsten ingår även ansvar för brandskydd, säker nyckelhantering och trygghetslarm.

Egenskaper:

Som person är du självständig, ansvarsfull, prestigelös, och samarbetsvillig. Du är flexibel och lösningsorienterad. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs är en självklarhet. Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar. 

Vi ser gärna att du har en gymnasialutbildning med inriktning mot fastighetsskötsel, byggnadssnickeri eller liknande men lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Kvalifikationer:

B Körkort är ett krav

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande.

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 75%, Månd-Fred 08-14:30, Tillsvidare, provanställning tillämpas. 

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Lön: Individuell lön enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Berga kontakta: Verksamhetschef, Angela Plambeck Mail: angela.plambeck@ansvarochomsorg.se 

Dela detta jobb

Vaktmästare/husvärd till äldreboende i Solna

A&O Ansvar och Omsorg