netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Vaktmästare till Logistikcentrum, Försörjningen Danderyds sjukhus

Ort
Utgår

2022-01-26

Ansök nu

Vaktmästare till Logistikcentrum, Försörjningen Danderyds sjukhus

Vaktmästare till Logistikcentrum, Försörjningen Danderyds sjukhus

Är du vaktmästare? Logistikcentrum söker nu sammanlagt 5 nya medarbetare som vill vara med och jobba med att förenkla vardagen i vården!

Vårt anställningserbjudande

Försörjningsenheten består av 3 grupper och ingår i Sjukhusgemensam service (SGS) på Danderyds sjukhus AB. Våra tjänster är vitala för sjukhuset och måste fungera för att patienterna ska få vård. Vi ansvarar för godsmottagning, distribution av läkemedel och förbrukningsmateriel (till exempel skyddsutrustning), hantering av textilier och avfall, m.m.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande jobb för rätt person som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter. Det förväntas att du kan jobba schemalagda helger och växla mellan olika vaktmästeritjänster.

Logistikcentrum lastar och lossar allt gods från och till sjukhuset, packar om textilier, läkemedel, m.m. och använder dragtruckar, sparkcyklar i kulvert för att transportera kartonger, vagnar och pallar till sjukhusets alla verksamheter.

Kvalifikationer

  • Lämplig utbildning och /eller dokumenterad erfarenhet av denna typ av arbete.
  • Gymnasiekompetens.
  • God svenska i både tal och skrift.

Meriterande:

  • Sjukhusservice.
  • Truckkort. (D1)
  • Farligt gods (ADR 1.3)
  • Basala hygienregler.
  • Vana att arbeta digitalt genom att använda handdatorer eller appar i mobilen.
  • Erfarenheter i MS Office.

Personliga egenskaper

Vi ser självklart att du har utpräglat hög servicekänsla och förmåga att skapa goda relationer med våra kunder. Du måste också kunna hantera stundtals intensiva arbetstoppar och snabbt kunna hitta kreativa problemlösningar inom ditt arbetsområde. Vi ser gärna att du har god fysisk styrka då det förekommer tunga lyft i arbetet. Du bidrar till vårt positiva arbetsklimat genom att visa omtanke om alla och kunna arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Vi söker 2 Vikariat och 3 Tillsvidare med 38,15 timmar per vecka som innefattar alla röda helgdagar inom ramen av arbetsschemat och var 3:e vecka helgarbete.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten

 

Sjukhusgemensam service (SGS) har som uppdrag att leda, utveckla och effektivisera servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Danderyds sjukhus. SGS tjänster är vitala för sjukhuset och måste fungera för att patienterna ska få vård. Sjukhusgemensam service består av enheterna Arkiv, Säkerhet, Servicecenter, Logistikcentrum och Sängtransport. Hos oss arbetar cirka 100 personer.

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss på Ds.se

 

"Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion."


Läs mer om Region Stockholm på regionstockholm.se

 

Publicerad den 27 december 2021

 

Dela denna sida på facebook, öppnas i ny flik. Dela denna sida på twitter, öppnas i ny flik. Dela denna sida på linkedin, öppnas i ny flik. Skriv ut sidans innehåll

 

Dela detta jobb

Vaktmästare till Logistikcentrum, Försörjningen Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB