netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Vaktmästare till Servicegruppen på Danderyds sjukhus

Ort
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Vaktmästare till Servicegruppen på Danderyds sjukhus

Vi söker Dig som är intresserad av ett arbete som sjukhusvaktmästare med varierande arbetsuppgifter inom Servicegruppen.

Vårt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande jobb för rätt person. Servicegruppen är en del av Servicecenter som ingår i Sjukhus gemensamma service (SGS) på Danderyds sjukhus AB.

Servicegruppen: vaktmästeri för intern service erbjuder följande tjänster: sedvanliga arbetsuppgifter som sjukhus vaktmästare, möbelhantering, flytt arbete snickeriarbeten och montering. 

Arbetsbeskrivning

I dina arbetsuppgifter som vaktmästare för intern service ingår verkstadsmekaniska moment som ex:

- Snickeriarbeten
- Borrning, kapning, gängning i metall
- Möbelhantering
- Flyttarbete, möbelhantering
- Montering av både lås och tavlor, skåp mm
- Det kan förekomma tyngre lyft

I arbetet ingår också att du aktivt deltar i vårt förbättringsgruppsarbete där du får ansvaret för en roll i förbättringsgruppen. Förbättringsarbetet är viktigt och vi avsätter tid för det. Du är även aktiv i andra förbättringar och förändringar som sker inom avdelningen.

Viktigt att du har erfarenhet och intresse av att arbeta med mycket tekniska inslag, där händighet och kreativitet är nödvändigt för att lösa arbetsuppgifterna. Vi ser att du har en självklar och hög servicekänsla och har rätt inställning till samarbete och service i relationen med våra kunder och medarbetare.

Kvalifikationer

- Lämplig utbildning och /eller dokumenterad erfarenhet av mekaniska reparationer samt god kännedom om felsökning av elektroniska komponenter/utrustning.
- Vana av inköp och ärendehanteringssystem.
- Mycket bra kunskaper i svenska i både tal och skrift.
- Minst 5 års praktiskt erfarenhet av tekniskt arbete eller liknande arbete.
- Arbetat inom sjukhusmiljö.
- Tidigare erfarenhet av självständigt arbete.
- Körtillstånd för truck och ledstaplare är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en person som har en förståelse för hur man felsöker i lågspänningsmiljö. Du kan arbeta självständigt, har datorvana, kan hantera Office och har lätt att lära dig de datasystem vi använder för ärendehantering, inköp mm.

Vi ser självklart att du har utpräglat hög servicekänsla och förmåga att skapa goda relationer med våra kunder. Du har också en mycket bra kommunikationsförmåga. I arbetet måste du också kunna hantera stundtals intensiva arbetstoppar och snabbt kunna hitta kreativa problemlösningar inom ditt arbetsområde. Vi ser gärna att du har god fysisk styrka då det förekommer lyft i arbetet

 

Övrigt 

Tjänstens placering blir i Danderyd.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Danderyds sjukhus

Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. https://www.ds.se/

Om verksamheten

Sjukhusgemensam service (SGS) har som uppdrag att leda, utveckla och effektivisera servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Danderyds sjukhus. SGS tjänster är vitala för sjukhuset och måste fungera för att patienterna ska få vård. Sjukhusgemensam service består av enheterna Arkiv, Säkerhet, Servicecenter, Logistikcentrum och Sängtransport. Hos oss arbetar cirka 100 personer.

"Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion."

http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Vaktmästare till Servicegruppen på Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB